Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Gólová průtrž na Vyšehradě i dalekonosný zásah Grznára z Třeboradic. Podívejte se!
01.10.2020

VIDEO: Gólová průtrž na Vyšehradě i dalekonosný zásah Grznára z Třeboradic. Podívejte se!

Ani šesté kolo Pražská teplárenská přeboru nemohlo být odehráno celé. Na vině byla tentokrát nepřízeň počasí. V sestřihu branek nabízíme i zápasy dohráváného 4. kola.

V sobotu dopoledne se za vydatného deště uskutečnil pouze duel Újezdu Praha 4 a Zličína. Naplno bodoval Újezd. Skóre v první půli otevřel Jeřábek po pěkné individuální práci a trefě z dálky. Po přestávce pak skóroval znovu a jeden gól přidal i bývalý ligový hráč Rosa.

Zatímco na Motorletu nebo v Kolovratech trápily kluby průtrže mračen, na hřišti Slavoje Vyšehrad odpoledne potrápila Uhelné sklady hlavně gólová průtrž ze strany domácího rezervního výběru. Hostující tým brzy vedl, jenže střelci Vyšehradu pak skórovali sedmkrát. Hattrickem se blýskl Junek, dva góly přidal i Souček. Uhelky se zmohly jen na kosmetickou úpravu skóre na 7:2 pár minut před koncem.

Na čelo tabulky se vyhoupla Dukla Jižní Město. Ta v neděli na hřišti trápícího se béčka Viktorie Žižkov sice nejprve ztrácela, ale poté se jí povedlo stav otočit na 2:1.

Druhé místo si vybojovala prozatím Admira B. Ve svátečním šlágru kola se svým tabulkovým sousedem Přední Kopaninou se jí totiž povedlo zvítězit díky penaltě a dobře sehrané standardní situaci ze závěru zápasu.

V pondělí se pak odehrály ještě dvě utkání. Na góly více bohaté bylo střetnutí Újezdu nad Lesy a Královic. Zde hostující Sokol jasně zvítězil 5:1 i díky dvěma trefám Havlína.

A bez velkých komplikací získaly tři body i Třeboradice po výhře 3:1 nad Hostivaří. Dvakrát skóroval hlavou Viktorin. Za zmínku však stojí hlavně branka Grznára ze 35. minuty, kdy obral obránce Hostivaře o míč na půlce hřiště a poté z velké dálky překonal gólmana. Hosté se prosadili až v nastaveném čase.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Zápasy Kolovraty - Podolí a Motorlet B - Radotín byly odloženy.



Související články