Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Královice rozprášily Třeboradice, Újezd P4 poprvé nevyhrál. Podívejte se!
12.09.2018

VIDEO: Královice rozprášily Třeboradice, Újezd P4 poprvé nevyhrál. Podívejte se!

Poslední vítěz Pražská teplárenská přeboru Třeboradice se v nové sezoně stále trápí. Po sedmigólovém přídělu z minulého kola dostaly tentokrát šest branek na půdě Královic. Přitom se hostům povedl vstup do utkání, když už po deseti minutách vedli 0:2. Ještě v první půli ovšem Královice rozjely svůj brankostroj. Během necelých deseti minut dokázaly obrátit stav na 4:2, navíc kapitán Třeboradic Viktorin dostal ve 43. minutě červenou kartu. Ve druhém poločase domácí přidali další dva góly a hosté se zmohli pouze na úpravu stavu na 6:3 v samém konci zápasu. Na výhře Královic se opět významně podílel jejich hrající trenér Kalivoda, který dvěma trefami navázal na hattrick z minulého kola.

Velký obrat zažili také diváci na ČAFC. Domácí měli po prvním poločase dvougólový náskok nad rezervou Slavoje Vyšehrad. Ta ale dokázala v druhém poločase otočit zápas ve svůj prospěch a odvezla si výhru 2:3. Vítězný gól vstřelil Heřman, který se se šesti góly dělí právě s královickým Kalivodou o první příčku v tabulce střelců.

Zajímavý zápas byl k vidění i na Podolí, kde domácí hostili rezervní tým Admiry. Zde se i kvůli brankářským chybám urodila remíza 2:2.

V zápase, ve kterém góly padaly pouze po hlavičkách, zdolala Hostivař doma béčko Motorletu 2:1. Po prohře 0:4 s Přední Kopaninou se Tempo, příjemné překvapení uplynulé sezóny, zatím nemůže dostat ze spodní části tabulky. Na samém dně zůstává rezerva Viktorie Žižkov, která prohrála nejtěsnějším možným rozdílem s Vršovicemi a na svém kontě má tak pouze jeden bod z pěti kol.

Dosavadní lídr a zároveň nováček, Újezd Praha 4, poprvé ztratil body. V zápase s Duklou JM mířili hosté již za svou pátou výhrou, ale šest minut před koncem za domácí skóroval Solař a zápas tak skončil 2:2. Toho využily Uhelné sklady - díky výhře 4:0 na hřišti Braníku v jediném nedělním zápase tohoto kola se dostaly o skóre na první místo tabulky.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz.



Související články