Foto: PFS
Bílý balet zatančí v Braníku: Real Madrid pořádá v červenci tréninkový kemp v Praze
07.02.2024

Bílý balet zatančí v Braníku: Real Madrid pořádá v červenci tréninkový kemp v Praze

Nejlepší fotbalový klub světa Real Madrid postaví v létě svůj tréninkový kemp na pražském hřišti ABC Braník. Nevěříte? Česko se stává 27. zemí (vedle třeba Německa, Francie, Itálie, Belgie, ale i Austrálie, Číny nebo ostrova Bali), kde se bude díky nadaci Fundación Real Madrid od 1. do 5. července 2024 konat mládežnická fotbalová „klinika“ v podobě příměstského tábora.

Naposledy se skutečný „Bílý balet“ objevil v Česku na podzim 2018 v Plzni a ukázal pět gólových tanečků, vzpomínáte? Teď mohou malí fotbalisté ve věku od 7 do 11 let bez ohledu na výkonnost absolvovat čtyři tréninky denně pod vedením koučů nadace Realu Madrid s jejich metodikou, získají zkušenosti se sportovní kulturou a způsobem života věhlasného klubu. Na pár dní se tak 75 kluků nebo dívek stane členy stejné rodiny jako Bellingham, Modrić či Vinicius. Podobně i 8. - 12. července ve slovenském Šamoríně na hřišti ŠTK.

„Trenéři poskytnou také individuální hodnocení a rady, tréninky budou vedeny v češtině nebo slovenštině,“ říká Tomáš Klečka ze společnosti Moderní fotbal, která se už deset specializuje na fotbalové projekty zaměřené na rozvoj vzdělávání trenérů mládeže a trénink chlapců i dívek. Do její bilance patří 10 000 účastníků kempů Coerver Coaching a 6000 v Coerver academy, 4000 proškolených trenérů metodou Coerver coaching, anebo čtyřletá zkušenost s pořádáním kempů Juventusu Turín v Česku. „Rozvíjíme naše odborné znalosti směrem k poskytování toho nejlepšího, co současný fotbal nabízí,“ dodává.

Druhou možností, jak se přiblížit fotbalovým idolům, nabízí pobytový šestidenní zájezd přímo v Madridu se čtyřmi tréninky v areálu RM City s jeho komentovanou prohlídkou, návštěvou stadionu Santiago Bernabeu i zápasu A-týmu a turistickým výletem do města. „Samozřejmostí je stejně jako u pražského příměstského kempu pro každého tréninkový set Realu Madrid na míru,“ dodává Klečka. 


Jedinečný zážitek se připravuje pro hráče od 9 do 13 let opět bez ohledu na výkonnost, chystají se dva termíny: v květnu (13. - 18. 5.) a v říjnu. Součástí zájezdu bude i zajištěná letenka a ubytování s plnou penzí ve čtyřhvězdičkovém hotelu Senator Barajas.

Více informací a přihlášky najdete ZDE