Foto: Pavel Jiřík st.
Pražské výběry U13 a U14 vyhrály i ve třetím kole Mezikrajské soutěže

Pražské výběry U13 a U14 vyhrály i ve třetím kole Mezikrajské soutěže

V Sokolově bylo odehráno poslední podzimní kolo Mezikrajské soutěže (MKS). Soupeřem Prahy byly výběry Karlovarského KFS U13 a U14. Obě utkání skončila stejným výsledkem 11:1 pro reprezentanty hlavního města, kteří svou převahu dokázali gólově vyjádřit až ve druhých poločasech. Po podzimní části MKS mají oba výběry Prahy ze tří utkání plný počet bodů.

Karlovarský KFS U13 - Pražský FS U13 1:11 (1:3)
Branky: Orel - 3x Rakár, 2x Šíma, Zvolánek, Rumanský, Petrovič, Skuhravý, Urbánek, Rolek.
Sestava Prahy: Vlček Eduard, Michal Denis – Urbánek Mojmír, Vu Tien, Skřidlovský Jáchym, Zvolánek Jan, Střelka Petr, Sklenář Matěj, Rakár Tomáš, Petrovič Luka, Šíma Ondřej, Kočí Matěj, Rumanský Dominik, Vitarigov Mikael, Skuhravý Filip, Rolek Václav, Lamboj Jonáš, Šťastný Maxmilián.

Hodnocení trenéra Ondřeje Jury:
První minuty utkání jsme se rozjížděli pomalu, přesto jsme šli brzy do dvoubrankového vedení. Soupeř rychle reagoval, což nám sebralo sebevědomí a první poločas jsme předváděli spíše průměrný výkon. Ve druhé půli jsme výrazně zlepšili herní projev, což se výrazně projevilo i na výsledku utkání. Velmi nás trápilo zakončení a ofsajdové postavení. Naopak jsme byli velmi nebezpeční z krajních prostor. Máme pořád na čem pracovat a těšíme se na jarní boje.


Karlovarský KFS U14 - Pražský FS U14 1:11 (1:3)
Branky: Krček - 5x Maduxa, Hrodek, Rus, Novotný, Nassir, Vlk, Cerha.
Sestava Prahy: Miller Mathias, Polák Matyáš – Kostečka Dan, Kronberger Fabian, Fingerhutt Denis, Hrdlička Lukáš, Vlk Jan, Novotný Tomáš, Biriukov Ivan, Hrodek Matyáš, Rus Šimon, Volf Lukáš, Šafr Adam, Nassir Samuel, Cerha Zdeněk, Douda Matyáš, Klíma Karel, Maduxa Obiora William.

Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
Do utkání kluci vstoupili výborně a během patnácti minut se dostali do třígólového vedení. Měli jsme dobrý přechod do útoku a několik dalších šancí jsme nedokázali proměnit. Naopak jsme po chybě v rozehrávce inkasovali. Do druhého poločasu nevstoupil dobře domácí brankář a po jeho dvou chybách se kluci nastartovali i střelecky. Smršť osmi branek nakonec orámovala konečné skóre třemi jedničkami. Celkově můžeme být s podzimem spokojeni spíše výsledkově než herně. Až mnohem náročnější jarní zápasy nám ukáží, jak na tom kluci doopravdy jsou.


Související články