Foto: Jiří IPSER
Pražská tipovačka: 12. kolo přeboru očima Jakuba Prebsla z Třeboradic
20.10.2023

Pražská tipovačka: 12. kolo přeboru očima Jakuba Prebsla z Třeboradic

Série pěti porážek v řadě táhne fotbalisty Třeboradic níž a níž tabulkou Pražská teplárenská přeboru. Mužstvo má na 14. pozici už jen jednobodový náskok na Dolní Chabry a Braník. „Na vítězství čekáme od třetího kola, když k tomu připočtu i pohárovou mizérii, tak je to devět zápasů. Přesto si troufám tvrdit, že fotbal nehrajeme špatný, bohužel se nám nedaří dohrávat slibně rozehrané utkání do konce,“ říká brankář týmu Jakub Prebsl.

Přesto nováček soutěže věří, že se brzy zvedne. „Před sezonou jsme měli nějaké ambice, o kterých už jsem v rozhovoru mluvil, bohužel se nám je nedaří naplňovat, stále ale věřím, že v tabulce bychom se měli pohybovat výše. Když to nějakou výhrou, klidně i nepříliš pohlednou, zlomíme, do konce podzimu nás to nakopne a vyhoupneme se do vyšších pater,“ myslí si Prebsl, který v pravidelné Pražské tipovačce nabízí svůj pohled na další kolo.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Přední Kopanina - Třeboradice, tip 2:3
S Kopaninou to vždycky byly gólové hody, podle mě se i tentokrát diváci nebudou nudit. Výhru by mohl dalekonosnou ranou trefit Beckham (Pavel Kvapil), na tréninku mu to tam padá, tak snad to teď ukáže i v zápase.

Kolovraty - Zličín, tip 3:4
Hosté jsou jedním ze spolufavoritů přeboru, potvrdí roli favorita a nepříjemné Kolovraty těsně porazí.

Podolí - Dolní Chabry, tip 2:2
Souboj týmů, které mají stejně matnou formu jako my. I kvůli našemu prospěchu budu fandit remíze, za domácí se prosadí kanonýr Jůzek.

ČAFC - Dukla JM, tip 1:4
Bylo vidět, že Dukle odešlo dost hráčů a muselo si to sednout, i když to stále není ta stará známá Dukla, věřím tomu, že Čafce nedají šanci a suverénně zvítězí. Hattrick vstřelí Kotlík.

Královice - Střešovice, tip 1:3
Střešovičtí jsou pro mě jednoznačně největším překvapením přeboru, Královice jsou stejně jako my pod dekou. Martin Frýdek ještě neměl dostatek času na to, aby jeho práce mohla být vidět a i kvůli tomu zvítězí hosté.

Uhříněves - Žižkov B, tip 1:1
Rezerva Žižkova je pro mě strašně nečitelným mužstvem, jejich výkony jsou jako na houpačce. I proto tipuji remízu.

Tempo - Braník, tip 6:1
Tady to vidím jako jednoznačnou záležitost, domácí si s chutí zastřílí a Braník přejedou. Gól a asistenci zapíše bývalý spoluhráč Petr Viktorin.

Vyšehrad - Motorlet B, tip 4:2
Za mě nejzajímavější zápas kola, domácí potvrdí ambice, opřou se o silný útok a rezervu z Jinonic přestřílí.

I. A třída

Raptors - Kbely, tip 2:5
Kbely potvrdí roli favorita a pojistí si první příčku, a to i přesto, že jim chybí tvořivý záložník, kbelský KDB (Tomáš Zima). Třígólový zápas zažije střelec Tomáš Panýrek.

Xaverov - Kunratice, tip 3:2
S oběma týmy jsme minulou sezonu hráli a i přesto, že mi Kunratice přišly jako lepší tým, tak vyhraje Xaverov, který se opře o domácí prostředí a dvojici Pitáků.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE