Foto: Jiří IPSER
Přeborová tipovačka: 24. kolo očima Ondřeje Kotlíka z Dukly JM
06.05.2022

Přeborová tipovačka: 24. kolo očima Ondřeje Kotlíka z Dukly JM

Je jednou z nejvýraznějších osobností Pražská teplárenská přeboru, jeho nejlepším kanonýrem. Ondřej Kotlík dává krásné branky, ale jeho Dukla JM v souboji o první příčku zaostává za Újezdem Praha 4 o tři body. „Po neúspěšném zápase na Újezdě se nám podařilo najet na výherní vlnu, kterou si chceme udržet do konce sezony. Cíl je pro nás pořád stejný: vyhrát přebor,“ vyhlašuje Kotlík. „Musíme doufat, že Újezd ztratí, a to třeba hned v dalším zápase se Žižkovem B.“

Tady jsou jeho tipy nejen pro tento zápas. Výsledky můžete odhadovat i vy na webu Tipeeto.

Pražská teplárenská přebor

Motorlet B – Uhelné sklady, tip 5:1
V tomto zápase rozhodne rychlost mladých kluků z Motorletu. V minulém kole sice Uhelné sklady uhrály remízu se Žižkovem B, ale teď si odvezou pět gólů z Jinonic.

Újezd nad Lesy – Dukla JM, tip 0:4
V minulém zápase jsme sice vyhráli, ale nedalo se na to koukat. V tomto zápase se musíme vrátit k našemu fotbalu a rozhodnout hned v úvodu utkání, aby to nebyly nervy jako s Třeboradicemi.

Podolí – Královice, tip 2:1
Podolí bude chtít vyhrát po dvou nepovedených zápasech a vlítne na Královice od první minuty. Hrající trenér Pepa Marek dá sice gól zpoza vápna, ale duo Jiří Janoušek - Jiří Jeník svými góly otočí zápas ve prospěch domácích.

Třeboradice - Zličín, tip 2:0
Přeji si, aby Třeboradice zůstaly v přeboru, a proto tipuji výhru domácích. Kapitán Viktorin se přes týden uzdraví a dovede svůj tým dvěma trefami ke třem bodům.

Kolovraty – Hostivař, tip 4:1
Kolovraty hrají hezký fotbal, ale v tomto zápase rozhodnou standardní situace, ve kterých jsou silné. Bude se to lámat ve druhém poločase, kdy Hostivař nevydrží tlak domácích.

Žižkov B - Újezd Praha 4, tip 3:1
Dá se říct, že tento zápas by se dal nazvat jako šlágr kola. A myslím, že vyhraje Žižkov. Někteří hráči padajícího A mužstva Žižkova si budou chtít spravit chuť po nevydařené sezoně a půjdou pomoct B-týmu. Toto posílení rozhodne a Újezd porazí o dva góly.

Vyšehrad B - Přední Kopanina, tip 0:3
Na umělé trávě to bude pro kluky z Kopaniny těžké, ale rozhodnou už v první půli. Ve druhém poločase si zápas pohlídají a odvezou si z Vyšehradu tři body.

Admira B - Radotín, tip 4:1
Admira naváže na zaslouženou výhru proti Hostivaři a vyhraje i tento zápas. Jediným střelcem Radotína bude Štěpán Maruš, který uteče mladé obraně Admiry.

I. A třída

ČAFC – Braník, tip 2:3
Tento zápas rozhodne o postupujícím do přeboru. Zbraslav prohraje doma s Libuší, kde rozhodne Jiří Ivančo a Braník vybojuje tři body na Čafce. Braník se dostane na první místo, které si udrží až do konce sezony. Utkání, ve kterém padne pět gólů, rozhodne svým 17. gólem v sezoně Jakub Sklenář.

Dolní Počernice – Dolní Chabry, tip 2:3
V tomto utkání tipuji výhru hostů, a to jen díky lepšímu postavení v tabulce.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE