Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Jedenáctigólová smršť v Královicích s Markovou parádou i pěkné akce Dukly Jižní Město. Podívejte se!
05.05.2022

VIDEO: Jedenáctigólová smršť v Královicích s Markovou parádou i pěkné akce Dukly Jižní Město. Podívejte se!

Devět, ale dokonce i jedenáct gólů v jednom zápase. I takové výsledky někdy přinese Pražská teplárenská přebor. Soutěži i po 23. kole vévodí Újezd Praha 4, který doma rozstřílel Slavoj Vyšehrad B 7:2. Soupeř ze spodní části tabulky přitom ale dvakrát v zápase vedl, jenže po pěti přesných trefách Újezdu ve druhé půli nemohlo být o vítězi pochyb.

Ještě divočejší přestřelka byla k vidění v Královicích, kam zavítaly Kolovraty. Lépe začal domácí tým tým. V 9. minutě už vedl 2:0, když Josef Marek ze vzduchu a z otočky poslal míč krásným obloučkem do šibenice. Kolovratům se ale podařilo srovnat krok. Do poločasu byl stav 3:3 a nakonec i díky hattricku hlavního střelce Kolovrat Gračka zvítězili hosté 7:4.

Mistr přímých kopů Kotlík není na hřišti? Pro Duklu Jižní Město žádný velký problém. I po jeho vystřídání totiž mohli fanoušci Dukly po přímáku slavit krásný gól v zápase proti Třeboradicím: Jan Beneš přiťuknul míč Vojtěchovi Brabencovi a ten vyslal nechytatelnou pumelici přesně k tyči. Druhý tým tabulky tím uzavřel konečné skóre na 4:0. Byla by ale škoda nevěnovat pozornost i dalšímu gólu v zápase. Konkrétně tomu v 60. minutě na 2:0. Již jednou zmíněný Beneš byl poslán do samostatného úniku krásných obloučkem přes několik obránců a on sám si pak s gólmanem poradil ve stejném stylu.



Související články