Foto: PFS
Výběry U13 a U14 v Mezikrajské soutěži opět vítězily

Výběry U13 a U14 v Mezikrajské soutěži opět vítězily

V úterý 19. dubna bylo na umělé trávě FC Tempo Praha odehráno předposlední 6. kolo Mezikrajské soutěže. Soupeřem Pražského výběru byly výběry Ústeckého KFS U13 a U14. Přestože domácí v utkání výběrů U13 inkasovali první branku, jejich herní dominance byla výrazná. Výsledek 5:2 je zcela zasloužený, a to ještě dost šancí zůstalo nevyužito. Výběr U14 o svém vítězství 3:1 rozhodl v prvním poločase, který skončil 2:0. Ve druhém vázla kombinace a jediný gól tým přidal po rychlém protiútoku. Hosté korigovali v závěru utkání.

Pražský FS - Ústecký KFS U13 5:2 (3:2)
Branky: Srb, Vondrášek, Kubeš, Prokop, Ilinčič – Kučera, Štěpán.
Sestava Pražského výběru: Petřina Martin Mašát Jakub - Brožek František, Řehák Daniel, Přibil Jakub, Pancíř Martin, Korbel Matyáš, Prokop Petr, Holub Jan, Filip Jan, Kubeš Jan, Ilinčič Aleksa, Srb Matouš, Baroš Patrik, Šebrle Daniel, Vondrášek Martin, Nespěšný Jonáš, Kos Jan.

Hodnocení: „Do utkání jsme nevstoupili ideálně a hned ve 4. minutě jsme inkasovali. Chvíli nám trvalo se vrátit herně do zápasu, ale vyrovnávací brankou jsme se uklidnili a na hřišti začali dominovat. Chtěli jsme hrát trpělivě a ve výstavbě zapojovat co nejvíce hráčů do hry, což se nám podařilo. S výkonem hráčů můžeme být spokojeni,“ řekl po zápase trenér výběru Ondřej Jura.


Pražský FS U14 - Ústecký KFS U13 3:1 (2:0)
Branky: Raban 2, Kuntoš - Souček.
Sestava Pražského výběru: Tutunovic Nicolas, Macháček Šimon - Chaluš Matěj, Kuntoš Patrik, Postler Šimon, Skokan Vítek, Frolík Ondřej, Plachý Vítek, Palaščák Martin, Raban Samuel, Slezák Dalibor, Hájek Jan, Eliáš Patrik, Mikuda Oskar, Čvirk David, Tvrdý Matyáš, Batlík David.

Hodnocení: „Hodně upracovaný výkon. V defenzivě jsme si do přestávky vedli solidně a soupeře moc do útočných akcí nepouštěli. V ofenzivní části nám ale až na pár výjimek chyběl pohyb bez míče, kvůli čemuž si kluci kromě dvou branek mnoho šancí nevytvořili. Vstup do druhé půle byl pak vysloveně nepodařený, hráli jsme příliš blízko sebe a ještě na moc doteků, čímž jsme hostům značně usnadnili presink. Bylo jen dílem štěstí, že jsme neinkasovali. A jak už to tak bývá, z brejku kluci dali třetí gól a utkání tím definitivně zlomili,“ řekl po utkání trenér výběru Martin Lilling.