Foto: Jiří IPSER
Přeborová tipovačka: 22. kolo očima Štěpána Maruše z Radotína
22.04.2022

Přeborová tipovačka: 22. kolo očima Štěpána Maruše z Radotína

Hrál třetí ligu za Štěchovice, na jaře 2018 působil v Motorletu. Pak ale tři a půl roku nic. Až se na podzim vydal na utkání Zličín – Radotín, za který pak brzy začal hrát. „Bylo to úplnou náhodou přes Milana Bialka, s kterým jsem se na tom zápase potkal,“ vypráví Štěpán Maruš.

A v aktuálně 12. celku tabulky Pražská teplárenská přeboru je spokojený. „V Radotíně jsem potkal super partu, včetně trenéra Jardy Loudy. Fotbal si momentálně užívám a bavím se jím. Jen škoda, že nás od úvodu jara trápí zranění a pořád nejsme schopní se sejít v plné síle, protože bychom mohli potrápit i týmy z vršku tabulky a hrát s nimi vyrovnanou partii,“ povídá 26letý útočník. „Jediné, co mě mrzí, je červená karta proti Uhelkám, kdy jsem další kolo proti Újezdu musel bohužel stát.“

O víkendu jede s Radotínem do Třeboradic. Jak vidí tento zápas? A jak další přeborové duely?

Tady jsou jeho tipy. Výsledky můžete odhadovat i vy na webu Tipeeto

Pražská teplárenská přebor

Motorlet B - Dukla Jižní Město, tip 2:3
Honza Rajnoch vtisknul klukům z Motorletu herní tvář, kdy se snaží hrát na jeden až dva doteky, kombinační fotbal, což se mi moc líbí. Jediné, na co doplácejí, je nezkušenost mladých kluků - jak v zakončení, tak ve zbrklém řešení některých herních situací, které právě Dukla bude umět vyřešit a běhavý Ondra Kotlík vystřelí Dukle tři body v závěru zápasu.

Újezd Praha 4 - Uhelné sklady, tip 5:0
Tady je to jasný zápas. Za Uhelky může kousat jedině Klán, který ale nedostane míč, který potřebuje. Leda že by obul boty pan Šenkeřík. Za Újezd bude na stoperu John Terry AKA Kuba Pěnkava, tedy čisté konto a cesta za titulem pokračuje.

Kolovraty - Přední Kopanina, tip 2:1
Kolovraty mě na podzim překvapily hezkým kombinačním fotbalem a útulným stadionem. Za Kopaninu by mohl protrhnout síť Pavel Šultes, navíc se ale nezmůžou a odjedou s nulou.

Žižkov B – Zličín, tip 2:0
Pokud za Žižkov nastoupí kluci z áčka, pak není co řešit. Zličínu odešlo podzimní stoperské duo - rychlonohý Hovorka s Uvírou a Zličín se stále hledá. Navíc jsem koukal, že došlo k výměně trenéra. Budou se s tím muset kluci vyrovnat a zkusit si dojít pro tři body až další kolo.

Admira B – Královice, tip 3:3
Sedm gólů Královic a pět Admiry v minulém kole. V tomto zápase uvidíme gólové hody a hodně oslav. Na konci zápasu ale bude kříž.

Vyšehrad B – Podolí, tip 0:1
Jirka Janoušek rozhodne tento duel, pokud nebude na „malým mlíku“ místo střely volit přihrávku. Snad s ním rozhodčí bude mít nervy a na zápas nezavítá pan Rogoz.

Újezd nad Lesy – Hostivař, tip 1:4
Újezd nad Lesy, to je slabota. Hostivař si s nimi lehce poradí, hlavně se nezranit.

Třeboradice – Radotín, tip 0:3
Malé derby pro Standu Maška, který přišel k nám, zaplaťpánbůh právě z Třeboradic, na začátku sezony. Obrovské oslabení pro Třeboradice, tím se otočily váhy na naši stranu. Nic jiného než tři body nebereme. Mašek 2+1. Pokud se Martin Saladiak před zápasem nenapije z potoka, tak udržíme i čisté konto.

I. A třída
Řeporyje – Cholupice, tip 4:1
Martin Fenin hattrick. Na konci zápasu by si to mohl jít strčit i starosta Řeporyjí pan Novotný a tleskat by tomu mohl od klandru pan Kohák.

Kunratice – Štěrboholy, tip 2:0
Tady přeji vítězství klukům z Kunratic, jelikož tam bydlím. Snad si to pánové z vedení přečtou a až budu v Radotíně do počtu, tak mě naverbují do Slovanu!

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE