Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Dva góly z půlky hřiště, dva přímé kopy do šibenice a spousta dalších krásných tref. Podívejte se!
21.04.2022

VIDEO: Dva góly z půlky hřiště, dva přímé kopy do šibenice a spousta dalších krásných tref. Podívejte se!

Velký pátek v Pražská teplárenská přeboru znamenal velkou porci gólů. Pozadu pak nezůstal ani jediný nedělní duel hraný na Přední Kopanině. Tam se blýskl při výhře 5:2 hattrickem Tomáš Pavlata z Admiry B. Nadmíru povedený byl jeho gól na 4:2, kdy si udělal prostor mezi dvěma obránci a potom poslal míč od tyče v horním růžku do sítě.

21. kolo toho ale přineslo mnohem více. Zejména dvě trefy z poloviny hřiště!

V zápase Slavoje Podolí s Kolovraty napřáhl ke střele ze středového kruhu ještě na vlastní polovině domácí Jiří Janoušek. Dokonale tak ze vzdálenosti 60 metrů překvapil brankáře soupeře. Jeho gól na 3:1 se ukázal být jako vítězný, Podolí slavilo po výsledku 3:2. A Janouškova paráda se stala ozdobou celé soutěže. Speciálně na jeho trefu se můžete podívat ZDE

Druhá dalekonosná trefa přišla v zápase Dukly Jižní Město s Viktorií Žižkov B. Tarek Aggounek v dresu Žižkova využil zaváhání gólmana domácích při výběhu a zhruba ze 40 metrů snižoval na 3:2. O pár minut předtím navíc domácí Ondřej Kotlík předvedl další výstavní přímý volný kop. Diváci tak měli v tomto zápase o zábavu opravdu postaráno. Konečné skóre bylo 5:3 pro Duklu JM.

Z podobné pozice jako Ondřej Kotlík pálil z přímého kopu i Denys Tokar za Slavoj Vyšehrad B. Střelu ale namířil do opačné šibenice – za zeď. O pět minut později pak přidal další krásný gól, když skoro ze stejného místa překvapil při hře brankáře obloučkem na zadní tyč. Svými trefami přispěl Tokar k výhře Vyšehradu nad Uhelnými sklady 5:2 – další pořádná gólová nálož.

V Královicích pak skončil zápas Sokola s Újezdem nad Lesy dokonce 7:2.

Sestřih z posledního odehraného kola je prošpikován parádními góly. Celkem jich padlo 42! Pouze v utkání Radotín - Motorlet B měli navrch brankáři a utkání skončilo bez branek.



Související články