Foto: Pavel Jiřík st.
Admira B a Dukla Jižní Město odehrály podzim bez červené karty
22.12.2021

Admira B a Dukla Jižní Město odehrály podzim bez červené karty

Celkem rozhodčí na podzim v Pražská teplárenská přeboru vytáhli 30 červených karet: 26 pro hráče a čtyři pro trenéry. Nikdo z hráčů nebyl vyloučen dvakrát. Potkalo to jen trenéra Kolovrat Jakuba Slezáčka a oba podzimní trenéry Třeboradic, Viktora Pařízka a Jana Klímu. A když k tomu přidaly tři vyloučené hráče, dostaly Třeboradice nejvíce červených karet v celé soutěži, dohromady pět.

Všech 16 podzimních kol odehrála bez vyloučení rezerva Admiry a Dukla Jižní Město. Bez vyloučení se obešla jen dvě kola. Předehrávané 16. kolo a kolo druhé. Hned čtyřikrát sáhli rozhodčí pro červenou kartu v kole pátém, sedmém a patnáctém. V tom patnáctém padly všechny karty v jediném zápase Třeboradice - Újezd nad Lesy. Po dvou na každé straně.

Více karet bylo uděleno hostům, celkem 18. Domácí jich viděli 12. Domácí odehráli bez vyloučení šest kol, hosté rovněž šest.

V 10. kole došlo i k jedné kuriozitě. V zápase Třeboradice - Uhelné sklady (3:2) byl v nastaveném čase vyloučen hráč hostů. Sudí Stránský poslal ze hřiště Jahodu. Přestupku se však dopustil jeho spoluhráč Holouš. Hosté proti této skutečnosti v zápise uplatnili námitku, Komise rozhodčích ji potvrdila a Disciplinární komise tak následně potrestala hráče Holouše zastavením činnosti na dva zápasy.

Červené karty – celkem mužstva
5 - Třeboradice
4 - Podolí, Újezd nad Lesy
3 - Hostivař
2 - Kolovraty, Kopanina, Motorlet B, Radotín
1 - Královice, Uhelné sklady, Újezd Praha 4, Vyšehrad B, Zličín, Žižkov B
0 - Admira B, Dukla JM

Červené karty hráči - celkem 26
1 - Brož, Brezina, Janoušek, Čmelík (Podolí), Foltman, Procházka Novotný, Hájek (Újezd n. L.), Chyle, Chrastina, Rada (Hostivař), Frýdl, Polívka, Fantík (Třeboradice), Bitto, Rossmann (Motorlet B), Ptáček, Karbulka (Kopanina), Pavel, Císařovský (Radotín), Štěpánek (Žižkov B), Jeřábek (Újezd P4), Vašut (Zličín), Holouš (Uhelné sklady), Malík (Královice), Klíma (Vyšehrad B)

Červené karty trenéři - celkem 4
2 - Slezáček (Kolovraty)
1 - Pařízek, Klíma (Třeboradice)



Související články