Foto: Jiří IPSER
Gól podzimu v Pražská teplárenská přeboru, díl třetí. Podívejte se na nejkrásnější trefy ze standardek i trochu akrobacie
20.12.2021

Gól podzimu v Pražská teplárenská přeboru, díl třetí. Podívejte se na nejkrásnější trefy ze standardek i trochu akrobacie

Někdo to má prostě v noze. Postaví si přímák a nedá brankáři šanci. Někdo si zase pečlivě připravuje signály na tréninku. Někdo je ve správný čas na správném místě. A pak je tu Josef Marek z Královic, který v nouzi vystřihne perfektní nůžky. Rohy, přímé i nepřímé kopy každopádně hrají v Pražská teplárenská přeboru důležitou roli. Vybrali jsem pro vás proto devět nejlepších gólů po standardních situacích. A jako bonus jsme samozřejmě museli přidat i druhé nůžky Josefa Marka, které nepadly po standardce. O ně jsme vás ale nemohli ochudit!

Během zimní pauzy už jsme vám nabídli také výběr nejlepších tref  z dálkysólových úniků. O těch už se hlasovalo ve dvou předešlých týdnech.

Teď jsou na řadě standardní situace. Na sociálních sítích Pražského fotbalového svazu můžete během týdne hlasovat pro vámi favorizovaný gól z tohoto výběru.  

Vítězové tří kategorií se pak utkají ve velkém finále o nejkrásnější gól podzimu. Hlasujte pro NEJLEPŠÍ GÓL PO STANDARDNÍCH SITUACÍCH na našem  Facebooku nebo Instagramu.