Foto: Pavel Jiřík st.
V dohrávce přeboru porazila rezerva Motorletu Kolovraty 3:1
13.11.2021

V dohrávce přeboru porazila rezerva Motorletu Kolovraty 3:1

Dohrávka 16. kola Pražská teplárenská přeboru definitivně uzavřela podzimní program soutěže. Po výhře v úvodním kole 6:1 na hřišti Kolovrat dokázala rezerva Motorletu zvítězit i na domácím hřišti. Tentokrát 3:1. Domácí sice prohrávali, ale ještě do poločasu srovnali krok a po pauze zápas už ovládli. Oba soupeři se tak v konečné tabulce srovnali na 28 bodech na 4. a 5. místě.

Motorlet B – Kolovraty 3:1 (1:1)
Branky: 42. Vacek, 48. Blažek, 82. Hrabina - 18. Hynek. ŽK: 33. Václavík, 62. Vacek - 23. Hejno, 65. Kuchta, 76. Ráža, 90. Votřel. Rozhodčí: Štěrba - Andras, Suchar. Diváků: 30.
Motorlet B: Hrubeš (28. Vyčichl) - Šibrava, Filip, Simaichl, Zelenka - Hrabina - Vacek, Šírl (90. Žižka), Ircing, Václavík - Blažek (88. Novinský). Trenéra: Jan Rajnoch.
Kolovraty: Kudrna - Borek, Ráža, Votřel, Žitný - Vejr - Gračko, Kuchta (90. J. Brom), Hejno (78. Nguyen), Hynek - Bláha (69. Böhm). Trenér: Jindřich Všetečka.

Hlasy trenérů
Jan Rajnoch (Motorlet B): „Já jsem moc spokojený, kluci k tomu přistoupili perfektně. Hráli velice dobré utkání, sice na umělce, ale jsou na to zvyklí. Myslím si, že to bylo kvalitní utkání, soupeř velice slušný. Z první jejich šance jsme dostali hned branku, to je takový náš kolorit. Pak jsme si za tím šli a viděl jsem kvalitní výkon, takové krásné završení podzimu. Tým jsme konsolidovali a kluci si uvědomili, jak se to hraje. Byla to taková příjemná tečka za podzimem. Na jednu stranu jsem rád, že už to končí, bylo to dlouhé, ale na druhou stranu mě to mrzí, protože kluci se dostali do výborný formy. Pochopili, jak hrát, jak k tomu přistupovat, a teď je pro ně škoda, že to končí. S tím ale nic neuděláme. Teď se musíme správně nachystat na jaro, abychom pokračovali v tom, co jsme započali. Se závěrem podzimu můžeme být maximálně spokojení.”
Jindřich Všetečka, asistent (Kolovraty): „Zasloužená výhra domácích, kdy jsme zaostávali především pohybově. Polovina sestavy 14 dní netrénovala, další dva hráli po delším zranění, a tak jsme neměli na takového soupeře žádné náboje. První poločas logicky ještě šel, druhý už jsme dohráli jen silou vůle. Klukům musím i přes porážku poděkovat, protože to bylo nad jejich aktuální možnosti.”

Nejlepší hráč Motorletu B: David Hrabina.
Nejlepší hráč Kolovrat: Jiří Hynek.