Foto: PFS
Výběry U13 a U14 odehrály v Liberci poslední podzimní kolo Mezikrajské soutěže

Výběry U13 a U14 odehrály v Liberci poslední podzimní kolo Mezikrajské soutěže

Poslední podzimní kolo (4.) Mezikrajské soutěže bylo odehráno ve středu 3. listopadu na umělé trávě v Liberci na stadionu u Nisy. Soupeřem Pražanů byly výběry Libereckého KFS U13 a U14. Utkání výběrů U13 bylo od začátku pod kontrolou hostů, ti ale z mnoha šancí proměnili pouze jedinou. Domácí v poslední minutě po rohovém kopu vstřelili branku, utkání tak skončilo remízou 1:1. Výběr U 14 si i tentokrát se soupeřem snadno poradil a zvítězil přesvědčivě 5:0.

Liberecký KFS U13 - Pražský FS 1:1 (0:0)
Branky: Bursa – Švec.
Sestava: Schütz David – Matějka Lukáš, Pancíř Martin, Kuneš Jan, Cibulka Oskar, Holub Jan, Sejkora Ondřej, Láska Ondřej, Mirzoev Gabriel, Barčot David, Chadima Václav, Kubeš Jan, Mach Radim, Pospíšil Daniel, Borolbold Chinguun, Nespěšný Jonáš, Švec Viktor.

Hodnocení: „I přes velkou herní převahu mi u hráčů chyběl zápal. Kluci dlouho předržovali míč, v rozhodujících okamžicích často otáleli s překvapivým řešením. Před brankou soupeře nám chyběla agresivita a přímočarost,“ řekl trenér výběru Matyáš Kudela.


Liberecký KFS U14 - Pražský FS U14 0:5 (0:3)
Branky: Hocek, Plachý, Potměšil, Franěk, Slezák.
Sestava: Graham Filip, Komárek Jan – Ondroušek Radek, Fuksa Jan, Kuntoš Patrik, Roubíček Marek, Hock Jonáš, Plachý Vítek, Šandera Jan, Potměšil Petr, Pastyřík Martin, Slezák Dalibor, Mikuda Oskar, Eliáš Patrik, Valenta Albert, Čvirk David, Franěk Matyáš.

Hodnocení: „Utkání se klukům povedlo. Byli od začátku do konce aktivní na míči i v napadání, nenechali soupeře vůbec vydechnout. I když to měli domácí na malé umělce všude blízko, dařila se nám kombinace a i v soubojích 1:1 ukázali kluci odvahu a kvalitu. Odměnou jim bylo pět vstřelených branek,“ řekl trenér výběru Martin Lilling.


Související články