Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Drama v Újezdě do posledních vteřin i nepřímý volný kop v nastaveném čase. Podívejte se!
28.10.2021

VIDEO: Drama v Újezdě do posledních vteřin i nepřímý volný kop v nastaveném čase. Podívejte se!

Dukla Jižní Město s Újezdem Praha 4 bojují o první místo Pražská teplárenská přeboru a postupně unikají soupeřům. Oba týmy vyhrály i ve 13. kole. Fotbalisté Újezdu Praha 4 ale měli při své výhře co dělat! Po prvním poločase sice vedli 2:0, poté ale dvakrát udeřil v dresu Admiry B Pelikán – jednou z penalty, podruhé poslal skákající míč z dálky parádně pod břevno. Domácí Újezd si vzal vedení zpět, ovšem v 90. minutě Admira B znovu srovnala. Napínavá koncovka nakonec dopadla lépe pro Újezd díky gólu Kaisera z nastaveného času.

V samotném závěru se rozhodovalo i v Třeboradicích. Zápas domácího týmu s Motorletem B se chýlil ke konci za stavu 1:1. Ve čtvrté nastavené minutě ale rozhodčí nařídil nepřímý volný kop pro Motorlet uvnitř vápna Třeboradic. Hradbu těl, která se před bránu postavila, prostřelil po přiklepnutí Simaichl a Motorlet B tak po kuriózní situaci bral všechny body.

Nejsuverénnější výkon předvedli v sobotu hráči Olympie Radotín. Ti na domácí půdě rozstříleli Královice. Skóre otevřel už ve 3. minutě po dlouhatánském sprintu Doležal, o pár minut později zvyšoval tvrdou ranou pod břevno z hranice vápna Pivnička. Nakonec i díky několika velkým chybám v rozehrávce Královic zvítězil Radotín vysoko 6:0.

V sestřihu chybí z technických důvodů góly z utkání Uhelné sklady – Sokol Kolovraty (1:3).



Související články