Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Rychlý únik Merty ze Zličína i další pěkné góly Marka z Královic. Podívejte se!
14.10.2021

VIDEO: Rychlý únik Merty ze Zličína i další pěkné góly Marka z Královic. Podívejte se!

Celý druhý poločas číhal na svou šanci. Když jeho spoluhráč vypíchl soupeři míč, vystartoval. Útočník Ivan Merta ze Zličína už měl pak před sebou díky své rychlosti jen gólmana Admiry B, kterého chladnokrevně obešel a zakončil do prázdné branky. V 75. minutě tímto pěkným gólem pojistil výhru Zličína 2:0.

Na kličku proti brankaři si úspěšně troufl v 11. kole Pražská teplárenská přeboru v dresu Královic také hrající trenér Josef Marek. Ten má tuto sezonu skvělou střeleckou formu a navíc sází moc pohledné branky. Jeho druhý gól v zápase ze 36. minuty se nakonec ukázal jako rozhodující při výhře 3:2 nad béčkem Slavoje Vyšehrad. Navíc i první trefa se mu povedla: technicky dobře zvládnutým kopem vyzrál na rozhozenou obranu soupeře.

Stejným výsledkem jako zápas v Královicích skončily hned další dvě utkání: Újezd Praha 4 doma překonal Třeboradice, nezvykle už ve čtvrtek rezerva Motorletu udolala rezervu Viktorie Žižkov. Motorletu vystřelil tři body až v samotném závěru ranou z úhlu Filip Zelenka.

Z technických důvodů chybí v sestřihu góly z utkání Uhelné sklady – Újezd nad Lesy (7:1) a Olympia Radotín – Slavoj Podolí (2:0).



Související články