Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Dělová rána Hladkého z Kolovrat i klíčové rohy Újezdu Praha 4. Podívejte se!
07.10.2021

VIDEO: Dělová rána Hladkého z Kolovrat i klíčové rohy Újezdu Praha 4. Podívejte se!

Nejspíš ještě teď se klepe břevno na hřišti Kolovrat. O nejparádnější trefu kola se postaral v zápase s Olympií Radotín Filip Hladký. V 67. minutě si z úctyhodné vzdálenosti za vápnem našel odražený míč a vyslal z první dělovku, která po odrazu od břevna skončila v síti.

Šlágr 10. kola Pražská teplárenská přeboru mezi Admirou B a Duklou Jižní Město dopadl lépe pro Duklu. K vítězství 3:2 přispěl dvěma góly Ondřej Kotlík. Svoji střeleckou pohodu ukázal při důležité penaltě na 2:1, kterou proměnil naprosto chladnokrevně tvrdou ranou k tyči.

Stejným výsledkem pak dopadla stěžejní bitva na opačném konci tabulky. V zápase Třeboradic s Uhelnými sklady se nakonec radovali domácí. K výhře pomohl dvěma brankami Jůzek, rozhodující penaltu na 3:2 ale zahrával kapitán Viktorin. Poslal ji směrem k hornímu růžky mimo dosah gólmana.

Skvěle secvičené standardky opět převedli hráči Újezdu Praha 4. Proti Motorletu B rozhodly v první půli dva rohové kopy z pravé strany a následně přesné zakončení.

O víkendu se pak nejvíce střelecky dařilo se šesti góly rezervě Viktorie Žižkov, Zličín dal podruhé v řadě pět branek. I všechny tyto branky si můžete vychutnat v gólovém sestřihu z klubových kamer.



Související články