Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Parádní nůžky Marka z Královic i další kanonáda Dukly Jižní Město. Podívejte se!
30.09.2021

VIDEO: Parádní nůžky Marka z Královic i další kanonáda Dukly Jižní Město. Podívejte se!

Krasojízda Dukly Jižní Město pokračuje. Lídr Pražská teplárenská přeboru podruhé v řadě vstřelil devět branek. Jeho obětí se tentokrát stal Újezd nad Lesy.

Spoustu branek padala také v dramatické remíze Královic s Podolím. Nejkrásnějším momentem zápasu, kola, a vůbec celé soutěže, se staly perfektně vystřihnuté nůžky hrajícího trenéra Královic Josefa Marka z 52 minuty. To byla paráda! Domácí přesto neudrželi proti soupeři, který hrál od 27. minuty bez vyloučeného Janouška, vedení 3:1 a v závěru dovolili Podolí srovnat.

O zábavu bylo postaráno také na Zličíně, kde domácí tým zvítězil nad Třeboradicemi 5:2. A to i přesto, že polovinu zápasu odehrál v deseti. Na výhře se výrazně podílel hattrickem Ivan Merta.

Hattrickem se v 9. kole blýskl také Pavel Šultes z Přední Kopaniny. Na hřiště sice nemohli vrchní střelci týmu Daniel Urban a Vojtěch Ptáček, ale zkušený bývalý ligový hráč je gólově skvěle zastoupil a zařídil výhru 3:0 nad rezervou Vyšehradu. Jednou si našel dorážku do odkryté branky, podruhé mazácky obešel brankáře, nakonec proměnil penaltu, kterou sám vybojoval.



Související články