Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Třináct gólů v Třeboradicích i rychlý hattrick mladíka Baratta na Žižkově. Podívejte se!
23.09.2021

VIDEO: Třináct gólů v Třeboradicích i rychlý hattrick mladíka Baratta na Žižkově. Podívejte se!

Pražská teplárenská přebor gólově opět nezklamala. Všechny trefy uplynulého kola přinášíme v sestřihu z klubových kamer.

V sobotu dopoledne si ze stadionu Viktorie Žižkov udělala střelnici rezerva klubu v zápase s Uhelnými sklady. Konečný výsledek byl až 7:3 pro domácí, byť ještě o poločase panoval nerozhodný stav 2:2. V druhé pětačtyřicetiminutovce se blýskl hattrickem střídající Timothy Baratt. Hráč ročníku 2003 zvládl vstřelit tři góly během 20 minut.

Kdo si myslel, že tento duel už nic v 8. kole nepředčí, byl na omylu. V neděli odpoledne totiž padlo v Třeboradicích dokonce třináct branek. Vítězství 9:4 zde slavil jeden z hlavních favoritů soutěže, Dukla Jižní Město. K devíti brankám si Dukla dopomohla třikrát dobře zahranými standardními situacemi, hattrick pak zaznamenal Ondřej Kotlík, který se osamostatnil v čele tabulky střelců. V dresu poražených Třeboradic se také třikrát povedlo skórovat Jůzkovi.

Pozornost si pak určitě zaslouží i pěkná branka Jiřího Janouška ze Slavoje Podolí. V 83. minutě korunoval výhru 3:0 proti oslabené Přední Kopanině akcí, při které si nejdříve zasekl obránce a poté i brankáře a střílel do odkryté branky.



Související články