Foto: Pavel Jiřík st.
Statistiky 7. kola přeboru: 35 gólů, čtvrtý vlastní gól Admiry B i rekordní počet karet
14.09.2021

Statistiky 7. kola přeboru: 35 gólů, čtvrtý vlastní gól Admiry B i rekordní počet karet

I osmé podzimní odehrané kolo Pražská teplárenská přeboru přineslo brankovou úrodu. V průměru 4,37 gólu na zápas. O čtyři se postarali střelci z penalt, dva byly vlastní, hattrickem přispěl Kadlec z Viktorie Žižkov B. Povedlo se mu to jako čtvrtému hráči v soutěži. Radotínský Tvrdý už si na podzim dal druhý vlastní gól a Pelikán z Admiry B se postaral už o čtvrtého vlastence svého mužstva. Rozhodčí udělili rekordních 41 žlutých karet a třikrát museli sahat pro kartu červenou.

Rekapitulace výsledků 7. kola
Podolí - Vyšehrad B 3:1 (1:1)
Královice - Admira B 1:2 (0:1)
Hostivař - Újezd nad Lesy 2:0 (2:0)
Dukla JM - Motorlet B 5:2 (2:2)
Zličín - Viktoria Žižkov B 1:4 (0:4)
Uhelné sklady - Újezd Praha 4 2:4 (1:1)
Radotín - Třeboradice 3:1 (2:0)
Přední Kopanina - Kolovraty 3:2 (0:2)

Zápasová bilance
Zápasy: 5 - 0 - 3 celkem: 32 - 9 - 23
Domácí týmy vládly. Vyhrály pět zápasů proti třem výhrám hostů. Toto kole se odehrálo bez remízy.

Branky: 35 (19:16), průměr 4,37 celkem: 278 (123:120), průměr 4,34
Celkových 35 branek patří k tomu lepšímu v soutěži. Jen ve třech kolech jich zatím padlo méně.

Diváci: 460 průměr 58 celkem: 4226 průměr 66
Zatím nejslabší podzimní návštěva. Zajímavé je, že na šesti zápasech pořadatelé nahlásili padesát diváků a na zbývajících dvou po osmdesáti

Střelci kola: Střelcům kraloval v tomto kole teprve devatenáctiletý Matyáš Kadlec z Viktorie Žižkov B. Ten už během první půle na hřišti ve Zličíně nasázel hattrick. Po dvou brankách přidali Podobský (Podolí), Doležal (Radotín), Bláha (Kolovraty), Řezníček (Újezd Praha 4), Kotlík a Brabenec (Dukla JM) a Bitto (Motorlet B). Všichni poslední tři jmenovaní v jednom zápase. Mezi dvougólové střelce můžeme zahrnout i Pelikána z Admiry B. Ten se ale jednou trefil do vlastní branky, v rozhodujícím momentě pak i do branky soupeře.


Tabulka střelců
8 - Ptáček, Urban (Kopanina), Kotlík (Dukla JM)
7 - Marek (Královice), Šafránek (Uhelné sklady)
6 - Gračko (Kolovraty), Vašut (Zličín), Doležal (Radotín)
5 - Žampa (Hostivař), Podobský (Podolí), Běhounek (Újezd P-4)
4 - Trávník, Dominik Farkaš, Brabenec (Dukla JM), Staněk (Královice)
3 - Madej, M. Klán (Vyšehrad B), Pospíšil, Kučera (Královice), Kuchta, Kalenda (Kolovraty), Petrák, Novák (Dukla JM), Hlubuček (Újezd n.L.), Kronovetr (Hostivař), Zeman, Kadlec (Žižkov B), Horváth (Admira B), Bureš (Radotín), Bitto (Motorlet B), R. Procházka (Uhelné sklady)
2 - Zelenka, Simandl (Motorlet B), Lafek (Dukla JM), Hejno, Holík, Bláha (Kolovraty), Kadlec, D. Hruška, Viktorin (Třeboradice), Ahmed, Fawzy, Faigl, Petrlák, Minárčin, Urbanec (Žižkov B), Císařovský (Radotín), Drescher, Trnka (Admira B), Vágner, Nejeschleba (Kopanina), Macháček, Laštovka (Hostivař), Kohout, Merta (Zličín), Heteš, Hadaščok (Újezd n.L.), Havlín, Malík (Královice), V. Klán (Uhelné sklady), Štrajt (Podolí), Janků, Řezníček (Újezd P-4)
1 - Hladký, Pokorný, Böhm (Kolovraty), Šírl, Hrabina, Ircing, Simaichl, O. Walter, Nátr, Vacek (Motorlet B), Sulek, Janoušek, Adamopulos, Šumník, Bednář, Jeník, Rosendorf, Brezina (Podolí), Štěpánek, Žežulka, Včelák, Fleišman (Žižkov B), Vacík, Krivosheev, Hořický (Královice), Zmeškal, Belán, Ribeiro, Kaisler (Uhelné sklady), Studený, Černý, Turek, Lehner (Hostivař), Žák, Karták, Jíra, Krpata (Zličín), Tomaides, Štefan, Krejčík, Doležal, Daňhel, Vrabec (Újezd P-4), Louda, Tvrdý, Maruš, Kulíšek (Radotín), Heinzel, Matějka, Pavlata, Konejl, Pelikán (Admira B), Vávra, Koryta (Újezd n.L.), Sejdia, Vaněk, H. Grža (Vyšehrad B), Spizzirri, Šultes, Krejčí, Mainolfi (Kopanina), Pařízek, Klouček, Šťovíček, F. Hruška (Třebordice), Čermák (Dukla JM)

Penalty: 4 (3:1) celkem: 21 (15:6), proměněné 19 neproměněné 2
Střelci pokutových kopů začínají být neomylní. Tentokrát proměnili čtyři. Naposledy se zmýlil v předehrávaném 15. kole Žampa z Hostivaře.

ŽK: 41 (20:21) celkem: 250 (127:123)
Zatím bylo rekordem 34 žlutých karet ve 3. kole. Teď jich rozhodčí vytáhli rovnou 41. Rekordních bylo osm v duelu Přední Kopaniny s Kolovraty. Z hráčů jsou nejpilnějšími sběrateli Vašut ze Zličína a Brabenec z Dukly JM, shodou okolností oba útočníci. Dostali už po pěti kartách. Třeboradice už mají na kontě žlutých karet celkem pětadvacet.

Vyloučení: 3 (1:2) celkem: 16 (8:8)
Třikrát sáhli rozhodčí pro červenou kartu. Dvakrát pro hráče, jednou pro trenéra Třeboradic Pařízka. Z hráčů opouštěli hřiště po dvou žlutých kartách Chrastina z Hostivaře a Bitto z Motorletu B. Ten šel ze hřiště už ve 28. minutě, před tím stihl dát ještě dva góly do sítě Dukly JM. Na výhru to však nakonec nestačilo.

Brankáři s nulou: Jen brankář Slavík z Hostivaře udržel v tomto kole čisté konto. Povedlo se mu to už podruhé na podzim.
4 - Ježek (Újezd P-4)
3 - Jungr (Admira B)
2 - Myška (Žižkov B), Vávra (Přední Kopanina), Slavík (Hostivař)
1 - Kudrna (Kolovraty), Vyčichl (Motorlet B), Bártl (Radotín), Tlustý, Žáček (Dukla JM), Bébr (Kolovraty), Šrámek (Admira B), Hubínek (Královice), Borský (Uhelné sklady)

Hvězda zápasu Pražská teplárenská přebor - stav po osmém odehraném kole
Admira B: 2 - Stanislav Komínek, 1 - Daniel Křížek, Matyáš Heinzel, Tomáš Pavlata, Daniel Šindelář, Oskar Drescher, Martin Jungr.
Dukla JM: 2 - Damián Farkaš, 1 - Adam Trávník, Dominik Farkaš, Filip Novák, Martin Immenan, Martin Petrák, Vojtěch Brabenec.
Hostivař: 2 - Viktor Žampa, Tomáš Rada, 1 - Martin Slavík, Jan Kučera, Jan Penc, Lukáš Lehner.
Kolovraty: 2 - Milan Bébr, 1 - Jakub Sommer, Lukáš Kalenda, Tomáš Kuchta, Ondřej Žitný, Jiří Holík, Martin Bláha.
Královice: 2 - Alexandr Krivosheev, 1 - Jakub Pospíšil, Tomáš Hubínek, Petr Vacík, Karel Kučera, Petr Malík, Jiří Ptáček.
Motorlet B: 1 - David Hrabina, Pavel Václavík, David Krájinský, Matěj Podzemský, Oliver Bito, Martin Filip.
Podolí: 2 - Mikoláš Bartoš, 1 - Marek Šumník, Jiří Krob, Martin Brož, Jiří Hrubý, Jiří Jeník, Petr Němeček.
Přední Kopanina: 2 - Zdeněk Vávra, 1 - Dominik Škarda, Lukáš Boček, Daniel Urban, Vojtěch Ptáček, Jiří Krejčí, Martin Čihák.
Radotín: 2 - Jakub Pavel, Jiří Doležal, 1 - Damián Bureš, František Pivnička, Ondřej Kulíšek, Jaroslav Louda.
Třeboradice: 2 - Tomáš Kadlec, 1 - David Brunclík, Petr Fantík, Josef Šťovíček, Ondřej Bejbl, Marek Štika.
Uhelné sklady: 1 - Krešimir Begovič, Jakub Sainer, Robin Procházka, David Belán, Matěj Jahoda, Vojtěch Šafránek, Václav Klán.
Újezd nad Lesy: 2 - Lukáš Vávra, 1 - Daniel Hlubuček, Jan Chumlen, Jan Heteš, Vojtěch Hadaščok, Petr Příhoda.
Újezd Praha 4: 2 - Jakub Běhounek, 1 - Jan Špaček, Tomáš Ježek, Jakub Pěnkava, Martin Daňhel, Jakub Řezníček, Patrik Janků.
Viktoria Žižkov B: 1 - Jakub Urbanec.
Vyšehrad B: 1 - Martin Klán, Mykhaylo Markovych, Denys Tokar, Dominik Gerža, Oleg Pryšljuk, Matyas Mlejnek, Felix Čejka, Petr Melíšek.
Zličín: 2 - Martin Kohout, Ivan Merta, 1 - Petr Mareš, Dominik Vašut, Zdeněk Krpata, Marek Hovorka.



Fotografie

Související články