Foto: Jiří IPSER
Přeborová tipovačka: 6. kolo očima Lukáše Vávry z Újezdu nad Lesy
03.09.2021

Přeborová tipovačka: 6. kolo očima Lukáše Vávry z Újezdu nad Lesy

Jeho Újezd nad Lesy se zatím v Pražská teplárenská přeboru výsledkově trápí: ze šesti odehraných kol vydoloval jen dva body. O první výhru v soutěži tým zabojuje v neděli doma proti Královicím. A bude u toho i Lukáš Vávra. Jak vypadají jeho tipy na víkendové duely? Tipují se vždy všechna utkání Pražská teplárenská přeboru a vybrané šlágry z nižších soutěží. Do tipování se můžete zapojit i vy na platformě Tipeeto.
„Bohužel se nám nepodařilo chytit začátek soutěže a nejspíš budeme bojovat v nižších patrech tabulky. Dostáváme hrozně moc gólů po individuálních a taktických chybách. Naopak své šance často neproměňujeme, nedaří se nám tak zlomit soupeře a nadějný výsledek udržet do konce zápasu,“ říká Vávra, který dříve hrál za Podolí a do Újezdu se dostal přes štaci v divizním Štětí. „Bohužel jsem tam měl během přípravy vleklá zranění, která mi nedovolila se plně připravit na divizní úroveň. Po dohodě s vedením jsem se rozhodl vrátit zpět do přeboru – do Újezdu nad Lesy, kde jsem už v minulosti sezonu působil. Věřím, že dokážeme hrát atraktivní fotbal. Když se vyvarujeme chyb, kdy soupeři darujeme góly jako na zlatém podnose, dokážeme hrát s každým a každého pořádně potrápit.“

A tady jsou jeho tipy na víkend.

Žižkov B – Dukla JM, tip 1:3
Dukla JM vlétla letos do přeboru jako uragán a zaslouženě vede tabulku. Nehledě na to, jakou sestavu Žižkov poskládá, Dukla JM zápas dovede do vítězného konce a vrátí se po remíze z minulého víkendu na vítěznou vlnu.

Motorlet B – Radotín, tip 1:0
Motorletu se dosud příliš nedařilo, což je pro mě celkem překvapení. Myslím, že čtyři body neodpovídají potenciálu kádru, jaký mají k dispozici. Předpokládám, že se ovšem proti Radotínu zvednou a vybojují svou letošní první domácí výhru.

Kolovraty – Podolí, tip 1:2
Na Podolí jsem dvě sezony strávil a přeju jim, aby zápas v Kolovratech zvládli. Budou to mít sice těžké, protože Kolovraty hrají ve velké pohodě, nicméně věřím, že si Podolí z Kolovrat odveze výhru.

Újezd Praha 4 – Zličín, tip 2:0
Újezd v minulém kole jako první tým obral o body Duklu JM, zatímco Zličín se celkem natrápil s posledními Uhelnými sklady. Újezd v tomto kole využije domácího prostředí a Zličín porazí.

Vyšehrad B – Uhelné sklady, tip 2:2
Ani jeden z týmů nevstoupil do sezony podle svých představ, proto bude pro oba tento zápas hodně důležitý. Před minulým zápasem došlo na Uhelkách k výměně trenéra, pod kterým měli zápas se Zličínem slibně rozehraný a ztratili ho až ve druhém poločase. Věřím, že na zápas s béčkem Vyšehradu budou velmi namotivovaní a získají svůj první bod.

Admira B – Přední Kopanina, tip 1:1
Toto bude souboj dvou velmi kvalitních týmů, které mají doposud stejný bodový zisk. Admira má zatím s přehledem nejpevnější obranu, přesto si myslím, že silný útok Kopaniny se proti ní dokáže prosadit a zápas skončí remízou.

Třeboradice – Hostivař, tip 2:4
Třeboradice jsou silné dopředu, v obraně ovšem mají nedostatky. Myslím, že v tomto zápase padne hodně gólů a na konci budou šťastnější hosté z Hostivaře.

Újezd nad Lesy – Královice, tip 3:2
Královice pro nás budou těžký soupeř. Drží se v tabulce tradičně nahoře. Já osobně je považuji za hodně nepříjemného soupeře, který nám nenechá nic zadarmo. Přesto věřím, že v zápase uspějeme za tři body a výsledek nás nabudí do zbytku podzimu.


I. A třída
Dolní Chabry – Ďáblice, tip 3:1
Nejatraktivnější zápas tohoto víkendu áčkové skupiny I. A třídy. Myslím si, že Dolní Chabry využijí domácího prostředí a vyhrají o dva góly.

Zlíchov – Zbraslav, tip 2:1
Zápasy Zlíchova až na jednu výjimku skončily vždy velmi těsným výsledkem. Věřím, že i v tomto kole uhraje Zlíchov těsnou výhru a Zbraslav odjede bez bodu.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE