Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Divoké zápasy v Třeboradicích i na Zličíně, ale také hattrick Urbana. Podívejte se!
21.08.2021

VIDEO: Divoké zápasy v Třeboradicích i na Zličíně, ale také hattrick Urbana. Podívejte se!

Předehrávané 15. kolo Pražská teplárenská přeboru přineslo uprostřed týdne hned několik divokých výsledků a s nimi také pár krásných gólových okamžiků.

Jako první sehrály utkání v úterý odpoledne Uhelné sklady s Přední Kopaninou. Za tu se hned v úvodu střelecky rozjel Daniel Urban. V prvních pěti minutách zavěsil dvakrát. Hattrick pak dovršil ve druhém poločase parádním lobem přes gólmana. Výsledek utkání i díky němu dopadl skórem připomínajícím tenisový set - 6:3 pro Kopaninu.

O góly nebyla nouze ani ve středu na Zličíně, kam dorazil tým z Královic. Domácí fotbalisté v jednu chvíli vedli už 4:1, jenže vedení neudrželi. Vyrovnávací gól na 4:4 vstřelil v dresu Královic Lukáš Staněk až v 90. minutě.

Napínavá podívaná pak čekala diváky v Třeboradicích. Desetigólový trhák mezi domácími a Újezdem nad Lesy skončil i zde nakonec málokdy vídanou remízou 5:5. V 17. minutě se za Újezd blýskl velice pěknou trefou pod břevno Heteš. O několik minut později navíc přidal druhý gól, když v rychlosti obešel brankáře. Výstavní přehození gólmana pak 78. minutě předvedl jeho spoluhráč Koryta.