Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Parádní trefy v Kolovratech i přestřelka v Královicích. Podívejte se!
18.08.2021

VIDEO: Parádní trefy v Kolovratech i přestřelka v Královicích. Podívejte se!

Diváky, kteří si našli cestu na přeborové trávníky během parného víkendu, odměnili fotbalisté další pořádnou dávkou gólových akcí. Jen v Hostivaři byla úroda slabší. Hostům z Újezdu Praha 4 stačila k vítězství jedna branka. Vy si můžete gólové žně vychutnat v sestřihu z klubových kamer.

Velkou show předvedly v sobotu doma Kolovraty. Trápící se Újezd nad Lesy smetly pěti brankami. Obzvlášť první dvě stály za to. V 7. minutě napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Kalenda a překvapil brankáře soupeře. Ke konci prvního poločasu pak zpoza vápna pěkně na zadní tyč zamířil Kuchta.

Podobně suverénně si o víkendu vedla i Přední Kopanina. Stejně jako Kolovraty vyhrála 5:1.

Šest gólů padlo i v Královicích. Zde ale duel domácích s rezervou Viktorie Žižkov nabídl mnohem větší drama. Zápas skončil dělbou bodů. Za zmínku stojí třeba první trefa dvougólového Mohameda Ahmeda ze 44. minuty, kdy z rohu vápna vyslal míč přesně do horního růžku branky.

Na svoji gólovou trefu ze 3. kola může být pyšný i kanonýr Zličína Dominik Vašut. Moc radosti mu ale povedený lob z dálky nepřinesl. Na konci střetnutí s Duklou Jižní Město totiž jen snížil na 2:1.



Fotografie

Související články