Foto: Pavel Jiřík st.
Souhrn 3. kola přeboru: Už jen Admira B a Dukla JM s plným bodovým ziskem
16.08.2021

Souhrn 3. kola přeboru: Už jen Admira B a Dukla JM s plným bodovým ziskem

Rezerva Admiry si lehce poradila 4:0 s béčkem Vyšehradu, Dukla Jižní Město doklopýtala k těsné výhře se Zličínem 2:1. Oba celky si zatím jako jediné v Pražská teplárenská přeboru udržely plné bodové konto. Zaváhaly totiž Královice doma s Viktorií Žižkov B (3:3). V souboji dvou soupeřů bez bodu si Radotín poradil s Uhelnými sklady 3:2. Právě Uhelné sklady a Újezd nad Lesy jsou na druhé straně tabulky dvěma týmy, jejichž bodová kapsa je stále prázdná. V týdnu čeká soutěž vložené 15. kolo.

Kolovraty - Újezd nad Lesy 5:1 (2:0)
Branky:
7. a 58. Kalenda, 45. a 49. Kuchta, 78. Gračko - 83. Hadaščok. ŽK: 22. Hlubuček, 22. Koryta, 60. Novotný (všichni Újezd). Rozhodčí: Heinc - Šmakal, Marek. Diváků: 80.
Kolovraty: Bébr - Hejno, Vejr, Ráža, Žitný - Kuchta, Hladký (66. Bláha), Klír (81. Nguyen), Kalenda (66. Pokorný) - Sommer, Gračko (83. Mirovský). Trenér: Jakub Slezáček.
Újezd nad Lesy: Procházka - Heteš, Vávra, Kodr, Novotný - Foltman - Hlubuček (76. Polák), Veselovský, Koryta, Cikhart - Hadaščok. Trenér: Josef Šimek.

Hlasy trenérů
Jakub Slezáček (Kolovraty): „Jednoznačné vítězství. První poločas byl náš výkon ještě nemastný, neslaný. Hodně jsme kazili a neměli dobrý pohyb. Dvakrát jsme se prosadili po krásných střelách. Druhý poločas jsme se zlepšili, byla to jen otázka skóre. Branek jsme měli dát víc, ale tak jako tak jsme s výhrou spokojení.”
Josef Šimek (Újezd nad Lesy): „Dohánějí nás věci, ze kterých nedáváme góly. K tomu se přidají individuálních chyby a místo toho, abychom o půli třeba 2:1 vedli, tak prohráváme. Pak to dopadne takhle. Hlavně druhá půle se nám vůbec nepovedla. To nejlepší, co můžeme udělat, je na to rychle zapomenout. Ve středu hrajeme zase."

Nejlepší hráč Kolovrat: Lukáš Kalenda.
Nejlepší hráč Újezdu nad Lesy: Lukáš Vávra.


Podolí - Třeboradice 1:2 (0:0)
Branky: 90.+3 Štrajt - 73. a 86. Kadlec. ŽK: 36. Šumník, 78. Podobský - 24. Kadlec, 68. Klouček, 90. Fantík. Rozhodčí: Tsarev - Nebáznivý, Popelka. Diváků: 70.
Podolí: Bartoš - Sulek, Bednář, Hrubý (84. Adamopulos), Šumník (46. Pokorný) - Podobský, Rosendorf, Brož, Janoušek, Krob - Štrajt. Trenér: Petr Majer.
Třeboradice: Prebsl - D. Hruška, Fantík, Pařízek, Pospíšil (46. Bobek) - Kadlec, Klouček, Viktorin, Polívka, F. Hruška - Jůzek (26. R. Farkaš, 46. Šťovíček). Trenér: Viktor Pařízek.

Hlasy trenérů
Petr Majer (Podolí): „Zápas nám nevyšel výsledkově i herně. Přišlo mi, že jsme byli moc namlsaní z těch šesti bodů, co jsme získali, a neodevzdali jsme tentokrát výkon, co jsme chtěli. Bylo to mdlé, chyběla bojovnost z prvních dvou kol, kdy jsme to urvali. Tentokrát jsme to nepředvedli. A zaslouženě jsme prohráli. Rozhodlo asi to, že jsme dostali první gól. My jsme si o něj koledovali. Měli jsme náznaky, nebylo to moc záživné pro diváky, možná to byl i remízový zápas. Bohužel, Třeboradice daly po naší chybě dva góly a výsledek si tím pádem zasloužily. Rozjezd v našem podání ale není špatný, tohle je ovšem trošku kaňka, ale furt jsme spokojení. Chtěli jsme to ale i proti Třeboradicím potvrdit, bohužel se to nepovedlo. Teď musíme udělat body jinde."
Viktor Pařízek (Třeboradice): „Šli jsme do zápasu s tím, že jsme věděli, že je soupeř posílený dvěma výhrami a my jsme bez bodu. O to byl zápas pro nás těžší. Soupeř dvakrát obrátil výsledky, takže na tom bylo Podolí dobře psychicky. Ukázalo se, že jsou na tom ale dobře i herně. Byl to hodně těžký zápas, myslím, že jsme byli nebezpečnější směrem dopředu. Oni nás herně v první půli v některých pasážích i přehrávali, ale bylo to spíš po vápno, nevypracovali si šance. My jsme dobře bránili a byli jsme nebezpeční. Ve druhé půli jsme podali hodně bojovný a také výborný týmový výkon. Druhou půli jsme byli lepší, mohli jsme to zvýraznit více góly. Místo toho jsme v nastavení inkasovali. Více než ten gól mě ale štve, že jsme spíš náš náskok nepojistili. Šance jsme měli. Pro nás jsou to důležité tři body, teď je musíme proti Újezdu potvrdit, abychom šli na Přední Kopaninu s čistou hlavou a šesti body."

Nejlepší hráč Podolí: Mikoláš Bartoš
Nejlepší hráč Třeboradic: Petr Fantík


Královice - Viktoria Žižkov B 3:3 (2:2)
Branky: 11. Pospíšil, 38. Vacík, 59. Marek - 32. Štěpánek, 44. a 58. Ahmed. ŽK: 23. Malík, 90. Krejča - 51. Urbanec. Rozhodčí: Kučera - Štípek, Suchar. Diváků: 50.
Královice: Hubínek - Hořický, Hyský, Staněk (83. Krejča), Malík - Pospíšil, Kučera (57. Chalupa). A Krivosheev, Vacík, Vlček (72. Nevařil) - Marek. Trenér: Josef Marek.
Žižkov B: Skanina - Podrápský, Pařízek, Kadlec, Štěpánek - Vild (46. Šmalcl), Urbanec, Ahmed (86. Faigl), Mucha - Minárčin (83. Gábor), Fkeišman (46. Poustecký). Trenér: Zdeněk Koukal.

Hlasy trenérů
Josef Marek (Královice): „Prostě to skončilo 3:3, to je fotbal, co k domu dodat... Při těch inkasovaných gólech v první půli jsme je nedotlačili, nechali jsme je lehce vystřelit, oni nás z toho trestali, dvakrát to trefili krásně. Vedli jsme a měli jsme odskočit na 2:0, pak by to pro nás bylo jiné. Žižkov hrál hezky, na jejich fotbal se dobře kouká. My jsme si první půli s jejich výstavbou hry moc nevěděli rady. Druhou půli už to bylo lepší, ale šance jsme neproměňovali.”
Zdeněk Koukal (Žižkov B): Vyjádření trenéra mužstva se nám přes veškerou snahu bohužel získat nepodařilo.

Nejlepší hráč Královic: Alexandr Krishoveev.
Nejlepší hráč Žižkova B: -


Hostivař - Újezd Praha 4 0:1 (0:0)
Branka: 68. Běhounek. ŽK: 90. Proskočil, 90.+5 Macháček - 10. Doležel, 77. Janků, 80. Vrabec, 90.+5 Ježek. Rozhodčí: Andras - Stěhule, Zloch. Diváků: 100.
Hostivař: Slavík - Laštovka, Rada, Kučera (76. Chrastina), Sýkora - Chyle (58. Wolf), Macháček, Turek (84. Černý), Žampa - Kronovetr (64. Studený), Proskočil. Trenér: Petr Procházka.
Újezd Praha 4: Ježek - Janků, Daňhel (76. Malčánek), Krejčík (60. Kaiser), Tomaides - Vrabec, Štefan (81. Novák), Pěnkavam Špaček - Běhounek (90. Řezníček), Doležel. Trenér: Karel Jeřábek.

Hlasy trenérů
Petr Procházka (Hostivař): „Z obou stran to bylo hodně o osobních soubojích. První půli jsme byli jasně lepší a měli jsme ji vyhrát alespoň 3:1. Bylo to o proměňování šancí, o jednom gólu. My jsme udělali fatální chybu a soupeř to se svými zkušenostmi potrestal a zápas vyhrál. Byl to víc než vyrovnané, ale rozhodly to právě zkušenosti, které tam měl soupeř. Byl to kvalitní zápas.”
Karel Jeřábek (Újezd Praha 4): „Bylo to hodně vyrovnané utkání a my jsme měli asi víc šancí, a tak jsme nakonec asi vyhráli zaslouženě. Nakonec jsme přečkali i takřka sedmiminutové prodloužení. Bylo to hodně soubojové. Domácí byli nebezpeční, rozhodl jen jeden gól - a ten jsme dali my.”

Nejlepší hráč Hostivaře: Martin Slavík.
Nejlepší hráč Újezdu Praha 4: Tomáš Ježek.


Dukla JM - Zličín 2:1 (0:0)
Branky: 66. Dominik Farkaš, 75. Lafek - 90.+2 Vašut. V 51. minutě neproměnil domácí Dominik Farkaš pokutový kop. ŽK: 28. Brabenec, 34. Dominik Farkaš, 42. Lafek - 36. Kubr, 54. Merta. Rozhodčí: Král - Gryc, Zíka. Diváků: 35.
Dukla JM: Tlustý - Solař, Inneman, Lafek (78. Tran), Gill (60. Markuzi) - Damián Farkaš - Trávník, Petrák (83. Konjevič), Čermák (60. Novák) - Dominik Farkaš - Brabenec (60. Kotlík). Trenér: Josef Světlík.
Zličín: Mareš - Ibraimi, Žák, Křížka, Krpata - Stýblo (59. Horák), Kubr, Kohout, Jíra (66. Bous) - Merta, Vašut (80. Šlajchrt). Trenér: Miroslav Vašut.

Hlasy trenérů
Josef Světlík (Dukla JM): „Sehráli jsme těžké utkání, kdy jsme byli nachystaní na to, že budeme muset branku soupeře dobývat. A dobývali jsme. První poločas nám nevyšel podle představ. Do druhého jsme se to pokusili změnit. I přes neproměněnou penaltu se po prvním gólu zdálo, že je rozhodnuto. Ale byla to válka až do konce zápasu, kdy to Zličín ještě zdramatizoval krásným gólem, ale v mých očích hodně laciným po našem nedůrazu, kdy si hráči mysleli, že už je to jasně vyhrané. Takže nakonec jsem ještě lehce vytočený.”
Miroslav Vašut (Zličín): „I když jsme prohráli, sehráli jsme dobrý zápas. Sice jsme se hodně bránili, přesto jsme nemuseli odjet bez bodů. Rozhodla naše nepřesná finální řešení. Škoda, ale i to je fotbal.”

Nejlepší hráč Dukly JM: Damián Farkaš.
Nejlepší hráč Zličína: Dominik Vašut.


Radotín - Uhelné sklady 3:2 (1:0)
Branky: 26. Bureš, 56. Císařovský, 72. Doležal - 52. Šafránek, 76. V. Klán. ŽK: 30. Mašek, 51. Pivnička, 54. Bialek, 54. Císařovský, 56. Pavel, 77. Kubišta - 15. Vrána, 31. Stolfa, 81. Šafránek, 87. Borský. ČK: 81. Pavel, 90. Císařovský (oba Radotín). Rozhodčí: Nebáznivý - Zima, Jakl. Diváků: 50.
Radotín: Bártl - Pavel, Tvrdý, Pivnička, Bialek - Bureš, Kubišta, Císařovský, Doležal - Mašek, Kulíšek (85. Havlát). Trenér: Jaroslav Louda.
Uhelné sklady: Pobeška - Vrána (31. J. Procházka), Ramba, Drozd (25. Koubek), Stolfa - Belán, R. Procházka, Šafránek, Bareš - Zmeškal, V. Klán (81. Borský). Trenér: Michal Šimánek.

Hlasy trenérů
Jaroslav Louda (Radotín): „Říkal jsem, že si bude sestava sedat, a to se potvrdilo. Plánovali jsme na soupeře nátlakovou hru a chtěli jsme je přetlačit fyzicky. To se povedlo, bohužel jsme doplatili na to, že jsme si vytvořili neskutečné množství brankových příležitostí, které jsme nedokázali proměnit. Zbytečně jsme si tak nakonec zápas dramatizovali. Nechápu červenu kartu pro Císařovského, nikdo mi to nevysvětlí. Šel do souboje, hráč ho zezadu přistrčil, a tím pádem vrazil do brankáře. Druhá žlutá karta to neměla být, za tím si stojím. Před hráči smekám klobouk, jejich hra mi dělala radost a jen škoda, že jsme to nevyjádřili více góly.”
Michal Šimánek (Uhelné sklady): „Nebyl to z naší strany žádný šlágr, co si budeme povídat. Dostali jsme blbý gól. První půle z naší strany špatná, druhá půle dobrá. Akorát nám to tam nepadlo. Byly to těžké podmínky, hrozné vedro. Vyrovnali jsme a oni rychle dali gól na 2:1. Pořád věřím, že se dáme dohromady, nedaří se, ale věřím, že se do toho dostaneme. Přišla k tomu rychlá zranění, rychlé střídání, to je těžké. Remíza by byla spravedlivá, domácím musím k výhře poblahopřát.”

Nejlepší hráč Radotína: Jiří Doležal.
Nejlepší hráč Uhelných skladů: Robin Procházka.


Admira B - Vyšehrad B 4:0 (2:0)
Branky: 9. Horváth, 36. Drescher, 72. Pavlata, 76. Trnka. ŽK: 45.+2 Heinzel (Admira B). Rozhodčí: Kohout - Andras, Borodáč. Diváků: 80.
Admira B: Jungr - Skalický (73. Kotek), Komínek, Heinzel, Křížek - Pelikán (76. Horníček), Drescher - Karvánek (59. Trnka), Horváth (53. Konejl), Jung (65. Matějka) - Pavlata. Trenér: Pavel Gregor.
Vyšehrad B: D. Gerža - J. Klíma ml. (59. Macej), Melíšek (78. Novičichin), Tokar, Mlejnek - V. Markovych (66. Pryšljuk), M. Markovych, Madej, Kankara - M. Klán, Sejdia. Trenér: Vladimír Pokorný.

Hlasy trenérů
Pavel Gregor (Admira B): „Jsme velmi spokojeni, protože zápasy s Vyšehradem bývají vždy zajímavé a napínavé. Soupeř měl v sestavě množství talentovaných hráčů, ale my jsme se prosadili svým důrazem, bojovností, běhavostí a také v koncovce."
Vladimír Pokorný (Vyšehrad B): „Zápas jako přes kopírák v porovnání s naším předchozím, kdy jsme dostali rovněž čtyři góly od Dukly Jižní Město. Takže jsme zase dostali lekci z produktivity, ty první dva góly ještě do poločasu byly přitom z našeho pohledu velmi laciné. Potom jsme měli sice víc ze hry, ale nebyli jsme schopní vstřelit branku, pouze jsme trefili břevno. Admira má v béčku zkušenější hráče než my, kteří nás potrestali. Bude patřit ke špičce přeboru."

Nejlepší hráč Admiry B: Tomáš Pavlata.
Nejlepší hráč Vyšehradu B: Denys Tokar.


Přední Kopanina - Motorlet B 5:1 (2:0)
Branky: 11. a 58. Ptáček, 28. a 77. Vágner, 48. Urban - 55. O. Walter. ŽK: 47. Urban, 51. Kučera - 37. Václavík, 47. Simandl. Rozhodčí: Tikal - Vítek, Pytloun. Diváků: 70.
Přední Kopanina: Vávra - Boček, Tržický (79. Hajný), Škarda, Kučera (66. Spizzirri) - Flaks, Vágner, Mainolfi (79. Schierreich), Veleba - Urban (60. Šultes), Ptáček (61. Nejeschleba). Trenér: Daniel Vott.
Motorlet B: Hrubeš - Krejbich, Simaichl, O. Walter (61. Holoubek), Průša (71. Cháb) - Pospíchal (72. Shyryaev), Ircing (61. Vostracký), Václavík (46. Hamouz), Zelenka - Šírl, Simandl. Trenér: Jan Rajnoch.

Hlasy trenérů
Daniel Vott (Přední Kopanina): „Potřebovali jsme to, jsem spokojený. Věděli jsme, že mají souběh s áčkem, tak jsme toho chtěli využít, což se povedlo. Dobře jsme se připravili a navázali jsme na výkon z minulého týdne. Rozhodli jsme už během zápasu, pustili jsme je jen na 3:1. Pak jsme to ovládli a nebylo co řešit. Jsem maximálně spokojený.”
Jan Rajnoch (Motorlet B): „Bylo to strašný. Cesta nahoru je hodně těžká a hranice mezi úspěchem a neúspěchem je hodně tenká. Už jsme to urazili minulý týden, a co jsme předvedli na Kopanině, to hraničí s ostudou. Tam nebylo nic, co bych mohl považovat za nějaký solidní výkon. Pro mě je to obrovské zklamání, budeme si muset s klukama hodně promluvit. Pokud se chceme vydat tímto směrem, tak to asi tak nepůjde. Je dobře, že hrajeme hned ve středu, že se v tom nebudeme tolik pitvat. Budeme se muset zamyslet nad složením týmu, aby nám něco neuteklo. Už musíme přestat hrát dětský fotbal, dospělý fotbal se hraje jinak.”

Nejlepší hráč Přední Kopaniny: Lukáš Boček.
Nejlepší hráč Motorletu B: nikdo.