Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Krásný přímý kop Doležala z Radotína i vymetené šibenice od Podolí
12.08.2021

VIDEO: Krásný přímý kop Doležala z Radotína i vymetené šibenice od Podolí

Druhé kolo Pražská teplárenská přeboru nabídlo oproti tomu prvnímu méně branek. Jedno z utkání, konkrétně mezi rezervou Žižkova a Přední Kopaninou, dokonce skončilo bez gólů. I tak ale bylo na klubové kamery natočeno několik pěkných tref.

V zápase Motorletu B a Slavoje Podolí za stavu 1:1 v 90. minutě parádně zavěsil do pravé šibenice hostující Janoušek, v nastaveném čase ho navíc napodobil jeho spoluhráč Adamopulos. Nádherné trefy!

Napínavý závěr zápasu byl k vidění také na hřišti Třeboradic, kam o víkendu dorazil Sokol Kolovraty. Hostující hráči otevřeli skóre v 86. minutě, vítězství pojistil o pár minut později po chybě gólmana Hejno.

Na Zličíně si domácí fandové mohli užít další návrat tamní legendy Ivana Merty, který se opět zotavil ze zranění. A hned po devíti minutách skóroval z povedeného protiútoku. Ve 37. minutě pak stav vyrovnal krásným přímým volným kopem do horního růžku Doležal z Radotína. Zličín si ale nakonec vzal vedení zpátky a vybojoval tři body.

Suverénně si zatím počíná Dukla Jižní Město, která po úvodním šestigólovém přídělu do sítě Radotína slavila na Vyšehradu čtyřikrát.

Z technických důvodů chybí v sestřihu góly ze zápasu Uhelné sklady - Hostivař (1:4).