Foto: Pavel Jiřík st.
Přeborová tipovačka: 1. kolo očima Václava Hrušky z Podolí
30.07.2021

Přeborová tipovačka: 1. kolo očima Václava Hrušky z Podolí

V sobotu to vypukne! I v sezoně 2021/2022 pokračuje tradiční tipovačka, kdy lidé z pražského fotbalu před víkendovými zápasy překládají veřejnosti své tipy na konkrétní utkání. Tipují se vždy všechny zápasy Pražská teplárenská přeboru a vybrané šlágry z nižších soutěží. Zapojit do tipování se můžete i na platformě Tipeeto, za níž stojí Václav Hruška, záložník Podolí. Právě on nabízí své tipy na 1. kolo.

Kolovraty - Motorlet B, tip 1:1
Hodně nečitelný zápas, oběma týmům se před rokem dařilo. Kolovraty budou mít doma podporu fantastických diváků, ale dorostenci to nakonec ukopou na plichtu.

Podolí - Žižkov B, tip 2:1
Tady není nad čím váhat, musíme vyhrát. Záleží samozřejmě i na tom, jestli přijedou děti, nebo posily z áčka. My ale potřebujeme prodloužit vítěznou šňůru z přípravy, takže smeteme Viktorku rozdílem třídy 2:1. Rozhodující gól dá hlavou "hlavičkující bestie" Jirka Janoušek.

Královice - Uhelné sklady, tip 3:0
Královice si jedou takovou svoji klasiku, moc netrénují, sejdou se až před prvním mistrákem, ale pak stejně vyhrávají. Uhelky na tom s trénováním nejsou o moc líp, ale ještě jim navíc chybí hráči, které nahánějí i na Facebooku. Vidím to na pohodlnou výhru Královic.

Hostivař - Zličín, tip 2:1
Další nečitelný zápas. Bude to asi okopávaná a nakopávaná, a nakonec tam dva vlastňáky spadnou Zličínu, takže Hostivař vyhraje.

Přední Kopanina - Újezd Praha 4, tip 2:2
Dva zkušené a vyrovnané týmy by se mohly rozejít smírně. Oba mají vysokou kvalitu a jsou vyspělé i takticky, zápas to bude kvalitní a remízový.

Radotín - Dukla JM, tip 1:3
V Radotíně mají kousek od hřiště kvalitní biotop na koupání, jak jsou na tom fotbalově ale moc netuším. Odhaduji, že Dukla potvrdí vyšší kvalitu a pošle radotínské hráče na koupák se třemi fíky.

Admira B - Třeboradice, tip 3:1
Pikantní zápas, za Třeboradice nejspíš nastoupí poprvé od svého odchodu z Podolí Robert Jůzek. Možná se i trefí (samozřejmě hlavou) a jistojistě pokope a omlátí obránce soupeře, ale na vítězství to stačit nebude. Admira dá gólů víc.

Újezd nad Lesy - Vyšehrad B, tip 1:3
Z Újezdu došlo údajně k mnoha odchodům, to se musí někde projevit. Tamější areál je ale dost specifický a fanoušci tam umí vyvinout tlak na soupeře. Tentokrát to ale stačit nebude. Jestli to Vyšehrad nepodcení, tak by si měl odvézt 3 body.

I. A třída
Zlíchov - Řeporyje, tip 2:0
Šlágr I. A třídy, kde by se mohli setkat bývalí bombarďáci Tomáš Jun a Martin Fenin. Fandím Feňovi, který má formu a navíc nám dělal experta na Tipeetu, ale Zlíchov bude tentokrát našlapaný a nechá si body doma.

Tempo - Xaverov, tip 4:1
Tempo se netají ambicemi na postup. Slyšel jsem i tvrzení, že přebor je málo a jdou rovnou až do divize. V generálce ale trochu narazili u nás na Podolí. Budou si chtít určitě spravit chuť a Xaverov to odnese.

TIPNĚTE SI TAKÉ V NOVÉ PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT TADY



Související články