Foto: Volkswagen
Dotkni se hvězd a přines míč na zápas Anglie - Česko. Zažij EURO s Petrem Čechem!
30.04.2021

Dotkni se hvězd a přines míč na zápas Anglie - Česko. Zažij EURO s Petrem Čechem!

VIP vstupenka na zápas fotbalového mistrovství Evropy Anglie - Česko (22. června), zanesení míče na hrací plochu těsně před výkopem utkání, prohlídka Londýna a večeře s legendárním brankářem. Na tohle všechno se může těšit výherce soutěže Zažij EURO s Petrem Čechem! Registrace pro všechny kluky i holky od 10 do 14 let je stále možná.

„Jsem rád, že jednu z možností, jak si připomenout fotbalové nadšení a napětí ze hry, vám mohu představit i já ve spolupráci s automobilkou Volkswagen. Společně jsme spustili webové stránky www.zazijeuro.cz, kde můžete soutěžit o množství fantastických fotbalových cen v čele se vstupenkami na nejatraktivnější zápasy evropského šampionátu, mnou podepsané rukavice nebo kopačky fotbalových osobností Česka,“ říká Petr Čech.

Soutěž Zažij EURO je určena pro všechny fotbalové nadšence, kluky i holky ve věku od od 10 do 14 let a jejich rodiny. Na účastníky soutěže Zažij EURO čekají nejen elektromobily ID.4 k týdenní zápůjčce, ale také další atraktivní ceny. Například výherce hlavní ceny pojede na utkání Anglie – Česko s bohatým doprovodným programem. Navíc ponese oficiální míč zápasu při nástupu obou jedenáctek na hrací plochu. „A společně se svým doprovodem bude mým hostem při soukromé večeři,“ přidává Čech, který po skončení své fantastické kariéry pracuje ve vedení Chelsea.

Jak se stát „match ball carrierem“ zápasu Anglie – Česko 22. června 2021?

– Je ti 10 - 14 let a v pohodě se domluvíš anglicky
– Do 11. 5. 2021 tě zaregistruje rodinný příslušník (táta, máma, děda, babička, teta, zkrátka kdokoliv, kdo s tebou chce jet do Londýna)
– Společně nám napíšete, proč bys měl/a vyhrát právě TY. Nejlepší příběhy postoupí do užšího kola, kde natočíš selfie video - vzkaz pro Petra Čecha
– V pátek 14. 5. 2021 ráno zavolají třem vybraným Leoš Mareš s Petrem Čechem. Čeká vás boj v Ranní show na Evropě 2, jen jeden se stane vítězem!

Ve hře jsou i další ceny, třeba vstupenky na zápasy Německo – Francie, Německo – Portugalsko či podepsané kopačky dalších ambasadorů automobilky Volkswagen - Pavla Kadeřábka, Ladislava Krejčího a Davida Pavelky.

Stačí se zaregistrovat a zkusit štěstí na webových stránkách projektu ZDE

Zažij EURO!