Foto: FAČR
Mistrovství České republiky v individuálním tréninku odstartovalo. Připoj se taky!
09.03.2021

Mistrovství České republiky v individuálním tréninku odstartovalo. Připoj se taky!

Zůstaň ve hře. Trénuj doma! A zapoj se s Fotbalovou asociací do Mistrovství České republiky v individuálním tréninku na trenujdoma.fotbal.cz, jehož patronem je záložník české reprezentace a anglického West Hamu Tomáš Souček.

Vzhledem k aktuální situaci v ČR přichází Fotbalová asociace České republiky se soutěží v individuálním tréninku, do které se může zapojit úplně každý.

V tomto „Mistrovství“ jde především o možnost zdokonalit se v dovednostech a připravit se na hru, bez ohledu na věk, úroveň dovedností či klub. Zúčastnit se jej mohou holky i kluci, kteří se chtějí individuálně zlepšovat a znovu zažívat zdravé soutěžení a sportovní výzvy.

Hlavními motivy soutěže jsou HRA, DOVEDNOSTI, RADOST A MISTROVSTVÍ.

,,Každý z vás bude hrát a sbírat body nejen sám za sebe, ale zároveň i pro svůj klub. Můžete tak mezi sebou v rámci klubů zdravě soupeřit. Někdo bude více trénovat doma, někdo bude raději venku na čerstvém vzduchu, což je pro trénink určitě ta lepší varianta, každý ale může trénink přizpůsobit svým dovednostem a podmínkám. Trenéři týmů na všech úrovních tak mají možnost sledovat své hráče při plnění úkolů, nastavovat jim plán tréninku a zároveň se svými hráči i komunikovat, rozvíjet je a motivovat i v této složité době,“ představil záměr projektu Antonín Plachý z úseku trenérů FAČR, jeden z autorů projektu.

,,Zároveň bychom chtěli za celou Fotbalovou asociaci poděkovat všem trenérům i rodičům za to, že svým dětem a hráčům pomáháte a podporujete je při pohybových aktivitách v této těžké době, protože ty jsou velmi důležité pro jejich fyzické zdraví, psychickou pohodu, ale i rozvoj jejich osobnosti,“ dodal Michal Blažej z Grassroots oddělení FAČR, další z tvůrců soutěže.

VSTUP DO SOUTĚŽE