Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Krásná trefa Pelikána z Admiry B i kuriózní vlastní branka Jackla. Podívejte se!
15.10.2020

VIDEO: Krásná trefa Pelikána z Admiry B i kuriózní vlastní branka Jackla. Podívejte se!

Z 8. kola Pražská teplárenská přeboru se odehrála nakonec jen čtyři utkání. I v nich ale padaly pěkné branky.

Gól kola má na svědomí bez pochyb Pelikán z Admiry B. Už jeho první trefa v zápase s Hostivaří byla povedená. Volej ve vápně po standardní situaci ze 39. minuty však ještě ve druhé půli předčil podobným kopem z větší dálky. Díky jeho krásným zásahům vyhrála rezerva Admiry 2:1, a dostala se na čelo přeborové tabulky.

Dramatický souboj se odehrál na hřišti Újezdu Praha 4, kam zavítal Slavoj Vyšehrad B. Domácí tým se ujal vedení v 29. minutě - typicky po dobře sehrané standardní situaci. O pár minut později bylo srovnáno, když Jackl - pro brankáře nechytatelně - usměrnil centrovaný balon do vlastní branky. To ovšem z první půle nebylo zdaleka vše. Hned vzápětí se totiž Vyšehrad ujal vedení a ještě do poločasové hvizdu se stav úplně obrátil. Ve 42. minutě se totiž na druhé straně proměněnou penaltou vykoupil Jackl a ve 45. minutě pak na 3:2 skóroval Vrabec. Ve druhé půli nakonec žádná branka nepadla, všechny body tak bral Újezd.

Spravedlivě se o bodový zisk podělily Kolovraty a Královice. I tady se sítě rozvlnily pouze v prvním poločase. Za Kolovraty střílel přesně z dorážky Kalenda, v dresu Královic po centru srovnával hrající trenér Marek.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí dva góly z dohrávaného zápasu Motorlet B - Olympia Radotín (3:1) a všechny branky z duelu Motorlet B - Zličín (5:3). Zbytek zápasů 8. kola byl odložen.



Související články