Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Deset branek v Radotíně nebo gólová nálož od Admiry B. Podívejte se!
08.10.2020

VIDEO: Deset branek v Radotíně nebo gólová nálož od Admiry B. Podívejte se!

Sedmé kolo Pražská teplárenská přeboru bylo konečně odehráno celé, a to velkém stylu. Díky několika velice bohatým přestřelkám padlo do sítí 43 branek, což je rekord aktuálního ročníku. A aby gólů nebylo málo, v sestřihu nabízíme také zápasy dohrávaného 5. kola.

Gólové hody se konaly minulou sobotu třeba v Radotíně. Domácí tým zdolal Třeboradice vysoko 6:4. Za zmínku stojí branka Markovyche v dresu Radotína, který si šikovně poradil s dvěma obránci a brankářem, i povedená střela z hranice vápna jeho spoluhráče Kubišty.

O přesné zásahy nebyla nouze ani v Královicích. Zde byl však úspěšnější hostující tým, konkrétně rezerva Admiry. O vítězi bylo prakticky rozhodnuto po první půlhodině, když hostující celek vedl už 5:0. Nakonec zvítězil 7:2.

Čelo tabulky aktuálně patří Dukle Jižní Město, jež si poradila na domácí půdě s Motorletem B. Na výhře 4:2 má velký podíl kapitán Kotlík. Proměnil totiž dvě penalty a v závěru duelu dokončil i hattrick. Druhá je pak právě rozjetá Admira, která má odehráno o zápas méně.

Jenom o skóre za ní si na první pozici dělají zálusk i Kolovraty. Ty zvládly v sobotu odpoledne těžký duel s Přední Kopaninou. Díky šťastné trefě Hájka ze závěru první půle, parádnímu lobu Hynka a proměnné penaltě sice držely vedení ještě před poslední desetiminutovkou vcelku pohodlně. Hráči Kopaniny však v závěru dvěma rychlými góly utkání zdramatizovali. Prosadil se po pěkné akci střídající Zemánek a krásně z přímého volného kopu Kučera.

To Újezd nad Lesy za stavu 3:0 už žádná podobná dramata nepřipustil. Na hřišti Hostivaře si připsal cenné tři body i s nulou pro velezkušeného brankáře Blažka.

Navedení z pravé strany a tvrdá přízemní střela na zadní tyč. Dva takové téměř identické zásahy znamenaly pro Újezd Praha 4 výhru nad Uhelnými sklady, které se stále trápí na posledním místě s pouhými čtyřmi body.

Stejný bodový zisk zatím zaznamenalo Podolí. To má ale ještě oproti Uhlířům dva zápasy k dobru. Na domácím hřišti tentokrát Podolí podlehlo béčku Slavoje Vyšehrad 2:4. Klíčový byl pro Vyšehrad výborný vstup do utkání, v němž se dvakrát rychle za sebou prosadil Emalianov.

Jediná remíza 7. kola se zrodila na Zličíně, kam zavítal rezervní výběr Viktorie Žižkov. Na obou stranách museli brankáři lovit míč ze své sítě pouze jednou.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. 



Související články