Foto: Jiří Ipser
VIDEO: Povedené akce Zličína i překvapivé vyrovnání Šimka z Újezdu nad Lesy. Podívejte se!
24.09.2020

VIDEO: Povedené akce Zličína i překvapivé vyrovnání Šimka z Újezdu nad Lesy. Podívejte se!

Také další kolo Pražská teplárenská nemohlo být odehráno celé. Oproti tomu minulému ale bohužel nepadlo větší množství branek. I tak se sehrálo několik dramatických duelů, o čemž svědčí i čtyři červené karty.

Tabulka se kvůli řadě neodehraných utkání docela proměnila. Průběžné první místo získalo o víkendu béčko Motorletu, když po dvou rychlých akcích zvítězilo na hřišti Hostivaře 2:0.

V dobrém rozpoložení pokračuje v soutěži Dukla Jižní Město, která byla se stejným bodovým ziskem jako Motorlet druhá v tabulce. O víkendu natáhla šňůru výher už na pět, když zdolala poměrem 2:1 Újezd Praha 4. Pomohlo ji k tomu i trochu štěstí, když si první branku usměrnil hlavou do vlastní sítě Malčánek. Hned na začátku druhé půle pak pěknou hlavičkou zvýšil na 2:0 Novák a hostující Újezd už pak stihl pouze snížit díky tvrdé přízemní střele Jeřábka z dálky.

Stejným výsledkem skončil i zápas Zličína a Uhelných skladů. Hostující Uhelky vedly po penaltě, kterou zavinil brankář domácích. Zličín, jemuž se v této sezoně na rozdíl od té poslední daří velice dobře, ale zápas dokázal otočit. Trenér měl při střídaní šťastnou ruku. Po dvou pěkných akcích totiž skórovali střídající Vašut a Jákl.

Nejvíce ale o víkendu asi mrzela ztráta bodů Přední Kopaninu. Ta na domácí půdě po úspěšné hlavičce Mejdra ze závěru první půle a dalšímu přesnému zásahu nejlepšího střelce Urbana kráčela k vítězství nad Újezdem nad Lesy. Jenže soupeř se nejprve dostal na dostřel díky gólu z penalty po chybě brankáře Kopaniny a čtyři minuty před koncem pak i srovnal, když Šimkův pokus ze strany zapadl překvapivě do sítě.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí góly z utkání Olympia Radotín - Viktoria Žižkov B (4:1). Zápasy Sokol Kolovraty - Slavoj Vyšehrad B, Sokol Královice - Třeboradice a Slavoj Podolí - Admira B byly odloženy.



Fotografie

Související články