Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Krásné sólo Zelenky z Motorletu i poločas plný gólů na Žižkově. Podívejte se!
17.09.2020

VIDEO: Krásné sólo Zelenky z Motorletu i poločas plný gólů na Žižkově. Podívejte se!

Čtvrté kolo Pražská teplárenská přeboru se sice nemohlo uskutečnit celé, ale v zápasech, které byly odehrány, padla spousta branek.

Nejvíce jich bylo k vidění na hřišti Motorletu, kde tamní rezerva vyhrála nad Královicemi 5:2. O poločase vedli domácí 3:0 i díky krásnému sólu Zelenky z 30. minuty. Zajímavá přestřelka se pak strhla během několika chvil ve druhé půli. Sokol v 68. snížil zásluhou Pospíšila. Na druhé straně pak obratem kontroval prudkou střelou pod břevno Blažek a hned vzápětí se opět trefil Pospíšil. Motorlet si ale náskok pohlídal. Navíc po pěkné kombinaci před koncem utkání skóroval znovu Blažek.

Dobrou formu si udržela Dukla Jižní Město. Zvítězila už počtvrté v řadě, avšak tentokrát to neměla vůbec lehké. V zápase s Uhelnými sklady se totiž musela vytáhnout obratem za stavu 0:2. První krok k němu učinil Ferreira, když překvapil brankáře střelou z dálky, respektive centrem, který se v úspěšnou střelu proměnil.

Poměrem 3:2 zvítězilo i béčko Viktorie Žižkov. Pro něj to znamenalo vůbec první tříbodový zápis v sezoně. Ani hráči v červenobílých dresech to ale neměli jednoduché. V zápase s Hostivaří totiž dvakrát ztráceli. Zajímavé bylo, že všech pět gólů padlo během prvního poločasu.

První výhru si o víkendu rovněž připsal Újezd nad Lesy. Konkrétně 2:1 nad Slavojem Podolí, který snižoval až v nastaveném čase. Rozhodují se tak ukázala branka Křivánka z 54. minuty, která přišla po velkém zaváhání při rozehrávce Podolí.

Jediný tým, jemuž se povedlo bodovat na hřišti soupeře, byl Radotín. V Újezdě Praha 4 vybojoval po výsledku 2:2 cenou remízu. Tu zajistil Markovych povedenou hlavičkou v nastaveném čase utkání.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Zápasy Admira B - Sokol Kolovraty, Třeboradice - Přední Kopanina a Slavoj Vyšehrad B - Zličín byly odloženy.



Související články