Foto: Jiří IPSER
Třeboradice zvládly dohrávku a odpoutaly se z posledního místa
03.09.2020

Třeboradice zvládly dohrávku a odpoutaly se z posledního místa

Pražská teplárenská přebor je konečně kompletní. Včerejší dohrávka 15. kola Třeboradice - Újezd nad Lesy zkompletovala počet zápasů. Třeboradice po přestávce vývoj zápasu otočily a díky výhře 4:1 se odrazily z posledního místa a poskočily na dvanáctou příčku. Na dno tabulky tak klesla rezerva Viktorie Žižkov.

Třeboradice - Újezd nad Lesy 4:1 (0:1)
Branky:
53. Polívka, 58. D. Hruška, 61. F. Hruška, 87. Kokoška - 19. Křivánek. ŽK: 51. Kadlec (Třeboradice). Rozhodčí: Pytloun - Bočok, Šaróka. Diváků: 60.
Třeboradice: Beránek - Polívka, D. Hruška, Červenka, Nečas (46. Farkaš) - Klouček (48. F. Hruška), Mařík, Kadlec, Grznár (73. Kokoška) - Junek, Viktorin. Trenér: Robert Rambousek.
Újezd nad Lesy: Blažek - Borovička, Lukeš, Kodr, Parys - Foltman - Vít (65. Mruvčinský), Grečl, Kovář, Khomauli (62. Brahimi) - Křivánek. Trenér: Josef Šimek.

Hlasy trenérů
Robert Rambousek (Třeboradice):
„První půli jsme zase trošičku prohospodařili. Nedali jsme tutové šance a jeden gól jsme naopak dostali. O poločase jsme udělali nějaké změny a druhá půle už se nám povedla jak herně, tak co se týče koncovky. Tam už jsem byl spokojený a musím mančaft pochválit, že když prohrával, tak to nezabalil a zaslouženě jsme vyhráli.”
Josef Šimek (Újezd nad Lesy): „Zápas o šest bodů, do kterého jsme vstoupili skvěle. 19. minuta a vedeme 1:0. Za pět, sedm minut jsme mohli přidat druhý gól. Z malého vápna trefíme brankáře, když je brána úplně otevřená. Mohl se ten zápas vyvíjet úplně jinak. Mohli jsme ho s přehledem uhrát. Nevím proč, ale druhá půle byla úplně jiná. Vedeme a viděl jsme tam hráče s hlavou dole. Soupeř to otočil a sfoukl nás jak svíčku. Proti silnému fotbalovému soupeři výborně rozehraný zápas. Mohli jsme brát body, nepovedlo se. Škoda.”

Nejlepší hráč Třeboradic: Pavel Červenka.
Nejlepší hráč Újezdu n.L.: Jiří Borovička.