Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Přestřelka na Vyšehradě i přesný lob Hrušky z Třeboradic. Podívejte se!
03.09.2020

VIDEO: Přestřelka na Vyšehradě i přesný lob Hrušky z Třeboradic. Podívejte se!

Po čtvrté sérii utkání v Pražská teplárenská přeboru už není žádný tým stoprocentní. I vedoucí Admira B totiž poprvé ztratila. Na druhé straně tabulky naopak Třeboradice poprvé braly bod.

Druhé kolo přeboru odstartovalo už v pátek na hřišti Hostivaře, kam zavítaly Uhelné sklady. K výhře domácího týmu 3:1 přispěl dvěma trefami po standardních situacích Proskočil. Hostivař tak zatím pokračuje v dobře rozjetém startu do soutěže a je na druhé pozici.

První místo zatím patří Admiře B, které o víkendu poprvé ztratila body po bezbrankové remíze s Újezdem nad Lesy.

Dobře našlápnuto v novém ročníku má třeba i Zličín. Ten se v minulé sezoně potácel u dna tabulky, ovšem letos už třikrát zvítězil. Velkou zásluhu na tom má střelec Vašut. Ten sice nenastupuje v základní sestavě, ale prosazuje se z lavičky. Stejně tomu bylo sobotu při výhře 3:1 nad Radotínem, kdy dorážel míč do sítě po skvělé střele Billého. Jeho gól byl v utkání ten rozhodující.

Daří se i rezervě Motorletu, která o víkendu pěti góly deklasovala Slavoj Podolí. Hattrick si v zápase připsal Oliver Bitto. Za zmínku ale stojí hlavně zásah Blažka z 26. minuty, který padl po parádní kombinaci na jeden dotek.

Pětkrát skončil míč v síti i na hřišti Újezdu Praha 4. Domácím tým se ale o zásahy "podělil" o něco spravedlivěji než Motorlet. Tři body však svému soupeři z Královic nepřenechal. Vyhrál 3:2.

Nejvíce branek, a to rovnou devět, mohli diváci vidět při duelu béčka Vyšehradu a Dukly Jižní Město, která nakonec zvítězila poměrem 5:4. Vše odstartoval už v páté minutě perfektní střelou z přímého volného kopu Farkaš v dresu Dukly JM. V zápase se pak prosadil ještě jednou. K němu se ale ještě se třemi góly přidal jeho spoluhráč Čermák. Za domácí Vyšehrad zdatně sekundoval hattrickem Martin Klán.

První bod si v neděli připsaly na svoje konto Třeboradice. Od 21. minuty sice po hezké akci Kolovrat na vlastním hřišti ztrácely, ale díky milimetrově přesnému lobu z dálky od Hrušky v 56. minutě vyrovnaly na konečných 1:1.

Na spodních příčkách tabulky je vedle Třeboradic rezerva Viktorie Žižkov. Ta doma podlehla Přední Kopanině 0:2. Rozdílovým hráčem byl Daniel Urban, který jeden gól přichystal do prázdné branky a druhý sám vstřelil.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí druhý gól z utkání Újezd P4 - Královice, třetí gól z utkání Slavoj Vyšehrad B - Dukla JM a první branka ze zápasu Motorlet B - Slavoj Podolí. V utkání Újezd nad Lesy - Admira B gól nepadl.



Fotografie

Související články