Foto: Pavel Jiřík st.
Újezd nad Lesy v dohrávce 14. kola podlehl Motorletu B
20.08.2020

Újezd nad Lesy v dohrávce 14. kola podlehl Motorletu B

Poprvé po karanténě vstoupili do Pražská teplárenská přeboru fotbalisté Újezdu nad Lesy ve středeční dohrávce 14. kola. A premiéra se jim nevydařila. Na jejich výkonu se podepsala tréninková pauza i skutečnost, že Motorlet vyslal na hřiště několik posil ze širšího třetiligového kádru.

Újezd nad Lesy - Motorlet B 1:3 (0:0)
Branky:
68. Mruvčinský - 56. Walter, 62. Matěj Podzemský, 65. Zeman. ŽK: 40. Mruvčinský, 87. Kodr - 40. Bitto, 89. Matěj Podzemský. Rozhodčí: Zelený - Šaróka, Vojáček. Diváků: 60.
Újezd nad Lesy: Blažek - Parys, Borovička, Kodr, Lukeš - Khornauli (64. Grečl), Mruvčinský, Kovář, Vít (78. Kohout) - Hlubuček, Křivánek. Trenér: Josef Šimek.
Motorlet B: Vyčichl - Zeman (68. Blažek), Hauer, Rada (71. Simandl), Štědrý - Walter, Simaichl, Hrabina (63. Hulinský), Matěj Podzemský - Rossmann, Bitto (46. Hamouz). Trenér: Jan Rajnoch.

Hlasy trenérů
Josef Šimek (Újezd nad Lesy):
„Máte tým, který čtrnáct dnů nemůže trénovat. Pak vám svaz dá termín, že za dva dny máte tým připravit na zápas. Nikdo se mi nezranil, všichni to odmakali a nechali na hřišti všechno. V první půli to ještě fungovalo, ale ve druhé už nám docházely baterky. Soupeř nás tam pak třikrát po chybách potrestal. Šance, které jsme měli, jsme nedali. Ten gól už přišel pozdě. V závěru tam ještě byly nějaké standardky, nějaké závary. Mohli jsme ještě snížit. Doháníme fyzičku a jak říkám, nikdo se nezranil a na další zápas se musíme připravit.”
Jan Rajnoch (Motorlet B): „Hráli jsme proti soupeři, který byl v karanténě, takže jsme věděli, že bude mít problémy s kondicí. My jsme byli posílení hráči z áčka. Hra byla celkem slušná. Soupeř prokázal svojí kvalitu. Mají tam zkušené hráče, kteří proti těm našim mladým jsou v určitých situacích znát. Byl tam důraz v osobních soubojích a hra jeden na jednoho. Herně jsme dominovali, soupeř zahrozil z jednoho, dvou brejků. My jsme už v prvním poločase neproměnili čtyři tutové šance. Gól by nám přinesl klid. Přišlo to až po přestávce, kdy jsme dali tři góly. Pak jsme ale jednoduše inkasovali a soupeř sebral poslední zbytky sil a snažil se s tím ještě něco udělat. Až na finální fázi jsem jakž takž spokojený, ale čeká nás ještě hodně práce.”

Nejlepší hráč Újezu n. L.: Martin Mruvčinský.
Nejlepší hráč Motorletu B: Jan Walter.



Fotografie