Přeborová tipovačka: Jak vidí předehrávané 15. kolo Stanislav Komínek z Admiry B?
07.08.2020

Přeborová tipovačka: Jak vidí předehrávané 15. kolo Stanislav Komínek z Admiry B?

Před půl rokem měla opora rezervy Admiry natipováno na 17. kolo Pražská teplárenská přeboru. Jenže koronavirová pandemie nakonec soutěž předčasně ukončila, a tak Stanislav Komínek z Admiry B dostává na startu nového ročníku nejvyšší pražské soutěže druhou šanci. „Nikdy jsem ale nic nevyhrál, nejsem dítě štěstěny,“ usmívá se 30letý obránce s tím, že jeho tipy nemusí být zrovna zárukou výhry.

Přípravných zápasů už bylo dost, jde se na věc, bojovat o body. I Stanislav Komínek s parťáky už Pražská teplárenská přebor vyhlíží. „Všichni jsme rádi, že se jde hrát o body,“ těší se na přeborový start fotbalista, který se loni v létě zranil.

Během zimní pauzy tvrdě dřel, aby se dostal do formy. Jenže pak odehrál jediný zápas a nejvyšší pražské soutěži vystavila stopku pandemie koronaviru. „Manželka byla docela ráda, ale fotbal mi chyběl, při fotbale jsem se vyventiloval. Pak jsem zvládl dva přáteláky a jeden mistrák a přišla další pauza,“ vzpomíná na nepříjemné události posledních měsíců.

Rezervu Admiry může předčasné ukončení sezony Pražská teplárenská přeboru mrzet o to víc, že tým trenéra Pavla Gregora byl na průběžném prvním místě. „Laťku jsme si nasadili vysoko. Možná s námi soupeři tolik nepočítali, teď se to ale změní, takže nás čeká daleko těžší sezona,“ tuší Komínek.

Situaci nepřidalo ani to, že několik fotbalistů Admiry B vypadlo z přípravy kvůli Covid-19. „Dotklo se nás to, ale ne jako v Třeboradicích, kde muselo do karantény celé mužstvo. U nás bylo mimo šest kluků, dva z nich se k týmu ještě nevrátili, což je nepříjemné,“ tvrdí.

I tak by byl Komínek rád, kdyby Admira B válela a v tabulce útočila na první příčku. „Budeme se o to snažit. Ale těžko říct, jak to bude. Není zase tolik zpráv o tom, jak na tom jsou soupeři. Určitě bude řada týmů posílená, pauza bez mistrovských zápasů o body byla dlouhá. I v tom je tipování prvního kola ošidné,“ dodává.

A jak tipuje zápasy předehrávaného 15. kolo Pražská teplárenská přeboru?

Motorlet B - Admira B, tip: 2
Věřím, že vyhrajeme. Domácí asi budou mít nějaké posily z třetiligového áčka, stejně si ale myslím, že to pro nás dobře dopadne. V přípravě jsme hráli proti soupeřům ze třetí ligy i divize a byly to vyrovnané zápasy, měli jsme šance. Takže dvojka.

Újezd Praha 4 - Podolí, tip: 1
Podle mě určitě jednička. Újezdu sice odešel kapitán Podvín, ale povedlo se jim doplnit kvalitně mužstvo a podle mého tým trenéra Karla Jeřábka vyhraje.

Dukla Jižní Město - Hostivař, tip: 1
Hostivař měla sice docela dobrou přípravu, ale mistrovské zápasy jsou něco jiného. Tady věřím, že to bude jednička. Dukla potvrdí, že vždy patřila a patří do horní poloviny tabulky.

Uhelné sklady - Přední Kopanina, tip: 0
Přední Kopanina patří dlouhodobě mezi kvalitní přeborové týmy. V přípravě se jí sice tolik nevedlo, ale naposledy vyhrála v Rakovníku. Uhelky jsou pro mě trochu tajemný tým, ani jsem nezaznamenal, jak se jim dařilo v přípravě. Není o nich slyšet, ale stejně pak udělají výsledky. Vychází mi to na remízu.

Zličín - Královice, tip: 0
Zličín bude chtít určitě zachytit začátek sezony a zabrat. Královice vyměnily trenéra, ani nevím, zda bude jako hráč pokračovat David Kalivoda. Vychází mi to na remízu.

Radotín - Vyšehrad B, tip: 2
Dobře vím, že Radotín minulou sezonu odstartoval skvěle a bodoval. Jenže teď jde do sezony bez zkušeného Martina Jiránka. Když si k tomu přidám, že už v minulé sezoně se béčko Vyšehradu snažilo skončit co nejvýše a chtělo útočit na postup, tak je to pro mě jasná výhra hostů. A to ani netuším, zda budou mít posily ze druhé ligy.

Žižkov B - Kolovraty, tip: 1
Z pohledu domácích je nevyzpytatelné, kolik budou mít posil z druholigového áčka. Ale myslím, že na začátku sezony bude žižkovská rezerva posílená, aby začala dobře. Bude to jednička.

Třeboradice - Újezd nad Lesy, tip: 0 (zápas byl odložen na 2. září)
Hodně těžký zápas na tipování. Třeboradice byly čtrnáct dní v karanténě, mají nového trenéra Rambouska. Na druhou stranu je v jejich kádru hodně zkušených hráčů. Kdyby tam nebyla karanténa, dal bych jedničku, takhle to vidím na remízu.



Související články