Foto: Lubor Mírek
V Dobrovízi se odehraje 3. ročník Memoriálu Miloslava Houšky - Sláva Cup 2020
16.07.2020

V Dobrovízi se odehraje 3. ročník Memoriálu Miloslava Houšky - Sláva Cup 2020

Již potřetí uctí kamarádi a přátelé Miloslava Houšky, populární postavy pražské kopané, turnajem Sláva Cup 2020. Potřetí se do krásného areálu Sokola Dobrovíz sjedou v sobotu 18. července čtyři mužstva - SK Hostivař, FC Přední Kopanina, SK Střešovice 1911 a ČAFC Praha.

Turnaje se zúčastní dvě družstva Pražská teplárenská přeboru a dvě družstva ze špičky I. A třídy. Již obě semifinále nabídnou srovnání těchto soutěží. Další jistotou bude zcela nový vítěz turnaje. Po triumfu FK Hořovicko v prvém a FK Admira Praha B v loňském ročníku.

V případě vítězství ČAFC Praha by si triumf v turnaji z roku 2018 zopakoval trenér Pavel Novotný a hráč Jiří Machurka, tehdy v barvách Hořovicka.

Zajímavou otázkou letošního ročníku je také, zda se hráči FC Přední Kopanina po dvou účastech ve finále konečně dočkají prvenství v tomto turnaji a jestli se diváci nedočkají derby finále týmů z Prahy 6: Přední Kopanina - SK Střešovice.

Program turnaje:
10:00 SK Hostivař - SK Střešovice 1911
12:00 FC Přední Kopanina - ČAFC Praha
14:30 zápas o 3. místo
16:30 zápas o 1. místo
18:00 slavnostní ukončení turnaje

Za organizátory turnaje zve všechny příznivce na sobotní den do Dobrovíze Martin Zendulka. „Mám opět velkou radost, že se nám podařilo, přes všechny úskalí letošního jara, tento oblíbený turnaj zorganizovat. Myslím si, že se všichni máme na co těšit a nyní si jen přát, aby vyšlo počasí a cestu do Dobrovíze si našlo co nejvíce příznivců pražského fotbalu. Rád bych poděkoval TJ Sokol Dobrovíz za poskytnutí krásného areálu pro tuto akci."

Na dopolední i odpolední blok zápasů se bude vybírat dobrovolné vstupné, za které obdrží diváci slosovatelný program - mohou vyhrát fotbalové suvenýry zúčastněných klubů a další věcné ceny od partnerů akce. Samozřejmostí bude celodenní možnost občerstvení.