Foto: Jiří IPSER
Insolvence? Současná Olympia Radotín problém nemá, zní z klubu
14.07.2020

Insolvence? Současná Olympia Radotín problém nemá, zní z klubu

Fotbalová Olympia Radotín míří podle webu sport.ceskatelevize.cz do insolvence a další sezonu už nepřidá, vedení klubu působícího v Pražská teplárenská přeboru ale uklidnilo fanoušky, že problém se současného klubu netýká.

„Tenhle problém se týká staré akciovky Olympie Radotín, současný spolek žádný problém nemá,“ řekl pro fotbalpraha.cz Richard Bogdanov, sekretář klubu.

To potvrdil i Karel Klíma, předseda výboru spolku radotínské Olympie. „Je to věc akciovky Olympia Praha, později Olympia Radotín vlastněné akcionářem panem Goulisem. SC Olympia Radotín z.s. rozhodně v insolvenci není,“ uvedl v SMS zprávě Klíma.

„Spolku se žádný problém netýká, stačí se podívat na IČO akciové společnosti a spolku a každý pozná, jak se věci mají,“ dodal Bogdanov.

Oba reagovali na článek, který byl uveřejněný na webu České televize, který si můžete přečíst ZDE.

Pojící osobou mezi oběma radotínskými Olympiemi je Angelos Goulis, který je zároveň místopředsedou současného spolku. V éře akciové společnosti pak byl jejím vlastníkem.„Je pravda, že stará akciovka má problémy, které řeší policie. Akciovka spěje do likvidace a jsou tam dluhy, ale jak vysoké, to nevím,“ dodal sekretář přeborového klubu. „Z pohledu současného spolku se neděje vůbec nic.“