Foto: PFS
Dětský fotbalový pohár 2020 zná všechny semifinalisty

Dětský fotbalový pohár 2020 zná všechny semifinalisty

Základní kola Dětského fotbalového poháru 2020 jsou minulostí. Tento týden se odehrály poslední dva turnaje, ve kterých se bojovalo o poslední vstupenky do semifinále.

Dvanácté základní kolo hostila hala na Pankráci. Celkem osm reprezentujících týmů z šesti základních škol se utkalo o dvě postupová místa do březnového semifinále. Týmy byly rozděleny do dvou skupin s následným play-off. Skupinovou fázi zvládly nejlépe děti ze ZŠ K Milíčovu a z Dino školy. Bohužel žáci z Dino školy nedokázali navázat na výsledky ze skupinové fáze a v semifinále prohráli po velké bitvě se ZŠ Školní 3:2. Oproti tomu ZŠ K Milíčovu pokračovala v krasojízdě, která ji vynesla celkové vítězství a postup do březnového semifinále, kde ji doplní děti ze ZŠ Školní.

Na Motorletu rozhodovaly penalty

Posledního základního kola se zúčastnily tyto školy: ZŠ Vladislava Vančury, ZŠ Nepomucká, ZŠ Litvínovská 600, FZŠ prof. Otakara Chlupa, ZŠ Jiřího z Lobkovic a ZŠ Compass. Z postupu do semifinále ze skupinové fáze se radovaly týmy reprezentující ZŠ Jiřího z Lobkovic, ZŠ Compass, ZŠ Vladislava Vančury a ZŠ Nepomucká. První semifinále mezi ZŠ Jiřího z Lobkovic a ZŠ Compass gól nepřineslo, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V nich byly úspěšnější děti ze ZŠ Jiřího z Lobkovic. Druhé semifinále bylo v jasné režii ZŠ Nepomucké, která porazila ZŠ Vladislava Vančury 4:1. Stejně jako první semifinále, tak i finále musely rozhodnout pokutové kopy. Děti ze ZŠ Jiřího z Lobkovic ani jednou neminuly, což jim přineslo celkové vítězství!

Celkem 28 postupujících týmů se tak ve čtyřech semifinále utká o osm postupových míst do velkolepého finále.

Čekají nás určitě kvalitní a napínavé zápasy, tak neváhejte a přijďte mladé naděje podpořit přímo do haly.

Semifinále:

1. semifinále -  4. 3. 2020 – hala TJ Pankrác

2. semifinále – 5. 3. 2020 – hala Motorlet

3. a 4. semifinále – 10. 3.2020 – hala Jedenáctka

Finále:

19. 3. 2020 – hala Jedenáctka


Fotografie