Foto: PFS
Výběr U14 bral druhé místo na halovém turnaji v Chebu

Výběr U14 bral druhé místo na halovém turnaji v Chebu

O víkendu se v Chebu za účasti sedmi krajských výběrů konal již XVIII. ročník halového turnaje O pohár předsedy Řídící komise FAČR pro Čechy. Výběr Pražského fotbalového svazu kategorie U14 vybojoval druhé místo.

Výběr Pražského fotbalového svazu (PFS) reprezentovali čtyři hráči Sparty, čtyři Slavie, po dvou fotbalistech Bohemians a Dukly. Turnaj se hrál systémem každý s každým na 1x20 minut s brankářem a čtyřmi hráči v poli.

Čtyři výhry, jedna remíza a jedna porážka zástupcům PFS v turnaji zajistily druhé místo za vítězným výběrem Jihočeského KFS.

Pražanům se, až na jedno utkání, dařilo střelecky, o čemž svědčí 33 nastřílených gólů v šesti utkáních. Nejlepším střelcem turnaje se stal Daniel Rus ze Sparty, který zaznamenal 11 gólů.

"Na výborně zorganizovaném halovém turnaji v Chebu jsme nakonec obsadili druhé místo, což asi odpovídalo našim výkonům. Nepovedlo se nám utkání s Jihočechy, kteří nás trestali z rychlých protiútoků a my si nedokázali poradit s jejich pevnou obranou. V posledním utkání kluci dokázali stáhnout tříbrankový náskok Středočechů a odsunuli je tak na místo třetí," zhodnotil trenér výběru Martin Lilling.