Foto: Pavel Jiřík st.
Na lavičku Vltavínu se na jaře vrátí jako hlavní kouč Martin Frýdek
16.12.2019

Na lavičku Vltavínu se na jaře vrátí jako hlavní kouč Martin Frýdek

Třetiligový Loko Vltavín hlásí návrat starých pořádků. Nečekejte ale žádné senzace. Na místo hlavního trenéra se po období v pozici asistenta vrátí po tréninkové pauze Martin Frýdek. „Už jsme kvůli tomu měli schůzku a Martin bude na jaře hlavním trenérem,“ poznamenal šéf klubu Josef Neuberg.

Frýdek na pozici hlavního kouče sezonu odstartoval, během podzimu však došlo kvůli jeho zdravotním problémům k rošádě. Bývalý záložník Sparty se posunul do pozice asistenta a z lavičky velel týmu další exligista Tomáš Freisler, do té doby Frýdkův asistent.

„Ale už v té době bylo jasné, že když Martinův problém pomine, tak se na místo hlavního trenéra vrátí. Takže až začneme v lednu přípravu, povede tým on,“ konstatoval Neuberg.

Trenérský tým tak bude pokračovat v práci v sestavě, v jaké sezonu začínal. Tomáš Freisler se vrátí do pozice asistenta.

Vltavín přezimuje na šestém místě skupiny A Fortuna ČFL - v hodnocení pražských týmů byl na podzim druhý nejúspěšnější, a to i přes obrovskou marodku. Na vedoucí Táborsko ale ztrácí dvanáct bodů.



Související články