Admira B, Hostivař, Podolí, Radotín a Třeboradice odehrály přeborový podzim bez vyloučení
05.12.2019

Admira B, Hostivař, Podolí, Radotín a Třeboradice odehrály přeborový podzim bez vyloučení

Celkem rozhodčí vytáhli v podzimní části Pražská teplárenská přeboru 19 červených karet. V minulé sezoně to bylo o sedm víc. Hned pět mužstev: Admira B, Hostivař, Podolí, Radotín a Třeboradice odehrálo všech patnáct zápasů bez červené karty. Admira B a Hostivař měla na kontě červených karet nulu i za celou minulou sezonu.

Na podzim se bez vyloučení odehrála čtyři kola: 6., 9., 14. a 15. Nejvíce karet v jednom kole sudí tasili v kole desátém, kdy vykázali předčasně ze hřiště celkem tři hráče.

Šestkrát byli vyloučení hráči domácích mužstev. V tom je započítána i ČK pro brankáře Kolovrat Řemínka, který ji dostal od sudího Jakla v 5. kole po skončení zápasu s Vyšehradem B. Třináctkrát ukázali rozhodčí ČK hráčům hostujících celků.

Pravidlovou novinkou, červenou kartou pro funkcionáře na lavičce, byl oceněn jen trenér Motorletu B Michael Lukič v desátém kole v domácím zápase s Újezdem Praha 4.

Dukla JM a Kolovraty mají za podzim tři vyloučené hráče. Dukla vlastně jenom dva, protože Damián Farkaš opouštěl předčasně hřiště hned dvakrát. Jako jediný v soutěži.

Mezi vyloučenými jsou hned tři brankáři. Již zmíněný Řemínek z Kolovrat, Babka z Vyšehradu B a Mareš ze Zličína.


Červené karty mužstva
3 - Dukla JM, Kolovraty
2 - Uhelné sklady, Újezd nad Lesy, Vyšehrad B, Viktoria Žižkov B
1 - Přední Kopanina, Královice, Motorlet B, Újezd Praha 4, Zličín
0 - Admira B, Hostivař, Podolí, Radotín, Třeboradice

Červené karty hráči
2 - Damián Farkaš (Dukla JM)
1 - Ráža, Borek, Řemínek (Kolovraty), Sainer, Šafránek (Uhelné sklady), Macej, Matouš Babka (Vyšehrad B), Kovář, Vít (Újezd nad Lesy), Falcon, Kaisler (Viktorie Žižkov B), T. Lukič (Motorlet B), Valeš (Újezd Praha 4), Kolář (Přední Kopanina), Brabenec (Dukla JM), Sus (Královice), Mareš (FC Zličín).

ČK funkcionáři
10. kolo: M. Lukič (Motorlet B)



Související články