Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Tři proměněné penalty i čtyři góly Královic. Podívejte se!
21.11.2019

VIDEO: Tři proměněné penalty i čtyři góly Královic. Podívejte se!

Podzimní část Pražská teplárenská přeboru je za námi. Na první příčce přezimuje rezerva Admiry, která v 15. kole zdolala Motorlet B 3:1. Tímto výsledkem skončila v 15. kole hned čtyři utkání.

Druhý Újezd Praha 4 za Admirou zaostává se stejným počtem bodů jen o skóre. I úřadující mistr totiž zvítězil poměrem 3:1. Všechny branky padly až ve druhém poločase. Újezd již typicky využil ve svůj prospěch standardní situace a pohlídal si na domácí půdě vítězství. Jeho soupeř Slavoj Podolí korigoval skóre až v samotném závěru.

Nejlepším nováčkem je na třetím místě Újezd nad Lesy. K těsné výhře 2:1 na hřišti Třeboradic jim pomohl nešťastný vlastní gól domácího Adjeie a rychlý únik Křivánka.

Vypadá to, že rezervní družstvo Viktorie Žižkov se definitivně oklepalo ze dvou těžkých debaklů, jelikož podzim zakončilo vítězně. Navázalo na zlepšený výkon a výsledek z minulého kola s Admirou a porazilo Sokol Kolovraty 3:1. Postarali se o to v první půli hlavičkami Falcon a Quintero a v druhé půli ostrou přízemní ranou Halgoš.

První čisté konto svého týmu - a zároveň jediné v 15. kole - vychytal gólman Uhelných skladů. Jeho spoluhráčům se na druhé straně navíc podařilo dvakrát rozvlnit síť Přední Kopaniny. Nejprve v 58. minutě hlavou udeřil Klán a poté deset minut před koncem pojistil výhru střídající Ramba.

Zličínu se na domácím hřišti nepovedlo navázat na předchozí úspěchy před vlastními fanoušky a podlehl Královicím 1:4. Sokolu přispěl k plnému bodovému zisku dvěma pěknými brankami Vacík. Obzvlášť jeho první gól zpoza vápna byl velice povedený.

Dva přesné zásahy si připsal na své konto i Kotlík, kapitán Dukly Jižní Město. Svému celku tak pomohl k vítězství 3:1 nad Hostivaří, která s jedenácti body zůstává na poslední příčce.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí záběry z utkání Olympia Radotín – Slavoj Vyšehrad B (3:2).



Fotografie

Související články