Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Další krásný gól z dálky i rozhodující trefa Královic z poslední minuty. Podívejte se!
07.11.2019

VIDEO: Další krásný gól z dálky i rozhodující trefa Královic z poslední minuty. Podívejte se!

Během mrazivého dušičkového víkendu na přeborová hřiště příliš mnoho diváků nezavítalo, což byla škoda. Ve všech zápasech padly minimálně tři branky a strhlo se hned několik gólových přestřelek.

Nejvíce gólů padlo v duelu Uhelných skladů a Sokolu Kolovraty. Domácí celek potěšil své fanoušky pěti brankami, zatímco hostující nováček kontroval třemi přesnými zásahy. Nejhezčí trefu zaznamenal bez pochyb Vojtěch Šafránek v dresu Uhelných skladů, který v 18. minutě překvapil povedenou dalekonosnou střelou brankáře jen pár metrů za polovinou hřiště.

Další napínavý zápas plný gólů byl k vidění na Zličíně, kam zavítal Slavoj Podolí. Svěřenci trenéra Vašuta měli problémy v zakončení a situaci jim zkomplikovala i červená karta brankáře Mareše, ale i tak dokázali přestřílet tým z Podolí poměrem 3:2.

Velice dramatický souboj odehrál i trápící se Radotín se Sokolem Královice. Olympia na domácí půdě sahala alespoň po bodu, když od 77. minuty držela po brance Bazala remízový stav 2:2, jenže v samotném závěru od postranní čáry napřáhl nečekaně a nejspíš i nechtěně ke gólové střele Nevařil, jehož centr se snesl za záda domácího brankáře.

Nadále se nedaří ani Hostivaři. Ta sice dokázala skórovat do sítě Slavoje Vyšehrad B už v první minutě, ale na slibný start poté nedokázala navázat. Rezerva druholigového družstva otočila skóre díky dvěma brankám Martina Klána a pěkné ráně Denise Laňky.

Po prohře Radotína a Hostivaře se tedy na posledních příčkách tabulky nic neměnilo. Na jejím opačném konci však ano. Souboj dvou prvních týmu Pražská teplárenská přeboru totiž ovládla na hřišti Újezdu Praha 4 nečekaně velkým rozdílem 4:0 rezerva Admiry, a posouvá se tak o skóre na čelo. Výrazně k výhře přispěl hattrickem Jakub Michálek.

Velmi suverénně si pro výhru dokráčela i Dukla Jižní Město, která zdolala Přední Kopaninu poměrem 6:0. Ještě více branek pak nasázel do sítě soupeře nejlepší nováček – Újezd nad Lesy. Sedmigólový příděl schytala rezerva Viktorie Žižkov, která po slibném startu dál a dál klesá v tabulce. Smrtící byla hlavně poslední čtvrthodina utkání, ve které musel gólman Viktorie lovit míč ze sítě hned čtyřikrát, z toho třikrát po trefách střídajícího Lukáše Víta.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí první dva góly z utkání Dukla Jižní Město – Přední Kopanina (6:0) a všechny tři branky ze zápasu Motorlet B – Třeboradice (2:1).


Fotografie

Související články