Foto: Pavel Jiřík st.
Ve stínu tří hattricků vylepšili svoji bilanci i tři nejlepší pražští střelci
30.10.2019

Ve stínu tří hattricků vylepšili svoji bilanci i tři nejlepší pražští střelci

Střelecky mimořádně plodný byl pro pražské týmy poslední říjnový víkend: nejen v Pražská teplárenská přeboru Prahy, ale i ve vyšších soutěžích. Nejvíc i tak na sebe upozornili tři hráči z přeboru, tři autoři hattricku: Tomáš Kadlec s Petrem Viktorinem z Třeboradic a Jan Sus z Královic.

Kadlec s Viktorinem řídili demolici béčka Viktorie Žižkov, na deseti gólech v jeho síti se podíleli v součtu šesti góly. Třeboradice vyhrály 10:3, a posunuly se na třetí místo tabulky přeboru. Ještě vyšším rozdílem branek Královice smetly tým Hostivaře, zápas skončil 8:0 a hattrickem se podepsal pod výsledek Sus. Nejvíc si z těchto tří autorů hattricků pomohl aktuálně Kadlec, který poskočil na osmigólovou metu.

Trochu ve stínu těchto výkonů dávali góly i tři elitní pražští kanonýři, rovněž hráči z přeboru. Lídr pořadí Daniel Urban z Přední Kopaniny rozvlnil jednou radotínskou síť a celkově se pyšní už 16 brankami. O čtyři méně má Ondřej Kotlík z Dukly Jižní Město, jenž se tentokrát prosadil dvakrát proti Podolí. Třetí je v celkovém pořadí s 11 góly Karel Hejný z Viktorie Žižkov B, který jednou brankou nepatrně zmírnil zmíněný desetigólový výprask svého týmu v Třeboradicích.

V soutěži pražských brankářů se dostal již na dvouciferný počet vychytaných nul Ondřej Kolář, a to díky výsledku prvoligového šlágru Plzeň – Slavia 0:1. Kolář má na svém kontě deset čistých kont ve Fortuna:lize, druhý je se šesti nulami další Ondřej: Koblenc z Loko Vltavín.

Pražský střelec (počet gólů)

16 – Urban (Přední Kopanina)

12 – Kotlík (Dukla JM)

11 – Hejný (Viktoria Žižkov B)

10 – Gračko (Kolovraty)

8 – Kanga (Sparta), Rondič (Slavia B), Zahálka (Admira), T. Kadlec (Třeboradice), Kalivoda (Královice), Panýrek (Admira B), Walter (Újezd Praha 4)

7 – Kozák (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), V. Kostka (Meteor), Osmančík (Bohemians 1905 B), Sus (Královice), Turek (Hostivař), Vašut (Zličín), Viktorin (Třeboradice)

6 – Ugwu (Bohemians 1905, z toho 1 v Mol Cupu a 5 za B-tým v ČFL), L. Holík (Dukla), Hadaščok (Dukla, 1 v Mol Cupu), Gonzalez (Dukla, 2 v Mol Cupu), Čvančara (Vyšehrad), Čapek (Viktoria Žižkov, 2 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Vieira (Loko Vltavín, 1 v Mol Cupu), Jindř. Novotný (Meteor, 1 v Mol Cupu), Křivánek, Snop (oba Újezd nad Lesy), Alexandr (Vyšehrad B), Císařovský (Radotín), Doležel (Újezd Praha 4)

5 – Hušbauer, T. Souček (oba Slavia), Olayinka (Slavia, z toho 1 za B-tým v ČFL), Škoda (Slavia, 4 v Mol Cupu), Tetour (Dukla, 1 v Mol Cupu), Horák, Juliš (oba Sparta B), A. Fotr (Motorlet, 2 v Mol Cupu), Rossmann (Motorlet, 4 za B-tým v přeboru), Nabiyev (Slavia B), Ullman (Dukla B), Radimský (Admira, 2 v Mol Cupu), Michálek, Pelikán, Štefan (oba Admira B), Belán (Uhelné sklady), Bužík (Radotín), Hák (Přední Kopanina), Jůzek (Podolí), Kuč (Újezd nad Lesy), T. Lukič (Motorlet B), Merta (Zličín), Pospíšil (Královice), Vild (Viktoria Žižkov B)

4 – M. Hašek (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Vodháněl (Bohemians 1905, 1 v Mol Cupu), Verner (Vyšehrad), Lauko (Dukla B), Le Tuan (Bohemians 1905 B), Vojta (Motorlet), Glasnovič (Aritma), V. Junek (Meteor), Běhounek, Tomaides (oba Újezd Praha 4), Grznár, J. Hájek (oba Třeboradice), V. Klán, Šafránek (oba Uhelné sklady), Brabenec (Dukla JM), L. Šedivý (Újezd nad Lesy), Vacík (Královice)

3 – Hložek, Tetteh (oba Sparta), M. Hašek (Sparta, z toho 1 v Mol Cupu), Keita (Bohemians 1905, 1 v Mol Cupu), Hronek (Bohemians 1905, 1 za B-tým v ČFL), Batioja, Březina, Gil (všichni Viktoria Žižkov), Diviš, Urbanec (oba Viktoria Žižkov, oba 1 v Mol Cupu), Tenorio (Viktoria Žižkov, všechny 3 v Mol Cupu), Nitrianský (Vyšehrad), Laňka (Vyšehrad, 1 v Mol Cupu), Vejvar (Vyšehrad, 2 v Mol Cupu), Veselý (Vyšehrad, všechny 3 v Mol Cupu), Kovaľ (Dukla, 1 v Mol Cupu), Preisler (Dukla, 2 v Mol Cupu), David Douděra (Dukla, 2 v Mol Cupu a 1 za B-tým v ČFL), Čtvrtníček, Šípek (oba Loko Vltavín), Vosický (Admira), Michal Douděra (Admira, 1 za B-tým v přeboru), Martin Douděra (Slavia B), Prokopec (Sparta B), Žaloudek (Motorlet, 1 rozhodující penalta v rozstřelu v Mol Cupu), Radosta (Motorlet, 1 v Mol Cupu), Brož, Jeník, Mráček (všichni Podolí), Böhm, J. Holík (oba Kolovraty), Hrabina, Palečko (oba Motorlet B), M. Klán, Žežulka (oba Vyšehrad B), D. Macháček, Penc (oba Hostivař), Formáček (Královice), Pavlata (Admira B), Petr (Třeboradice), Petrák (Dukla JM), J. Šedivý (Újezd nad Lesy), Šultes (Přední Kopanina, 1 v Mol Cupu)

2 – Coufal, Masopust, Stanciu (všichni Slavia), Frydrych, Van Buren (oba Slavia, oba 1 v Mol Cupu), Bartek, Havel, Podaný, Vacek (všichni Bohemians 1905), Kaya (Sparta), Bazal, Súkenník (oba Viktoria Žižkov), Halgoš (Viktoria Žižkov, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), F. Hašek (Dukla), Chlumecký (Dukla, 1 v Mol Cupu), Jakab, Krunert (oba Dukla, oba 1 za B-tým v ČFL), Pouček (Vyšehrad), Červ, J. Janoušek, Tecl, Vaněk, Zeronik (všichni Slavia B), Maione, Šnajdr (oba Loko Vltavín), Podzimek (Loko Vltavín, z toho 1 rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Pejša (Loko Vltavín, 1 v Mol Cupu), Kott, Palacios, Studnička (všichni Dukla B), Nátr, Puškáč, Záviška (všichni Bohemians 1905 B), Dvorský (Motorlet, 1 v Mol Cupu), Jonáš (Motorlet, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), Ben Chaim (Sparta B), Martinic (Admira, 1 v Mol Cupu), Frnoch, Rys, Turbák (všichni Aritma), Baran (Aritma, 1 v Mol Cupu), Duong, Ezeala (oba Meteor), Frantl (Meteor, 1 v Mol Cupu), Farkaš, M. Lafek, F. Novák, Trávník, Žampa (všichni Dukla JM), Jeřábek, Lupínek, Navrátil, Pešír, Podvín (všichni Újezd Praha 4), F. Babka, Brejcha, Macej, Richter (všichni Vyšehrad B), Bednář, R. Hanzlík, Krob (všichni Podolí), Jákl, Karvánek, Pavlata (všichni Admira B), M. Bláha, Kalenda (oba Kolovraty), Bous, Šlajchrt (oba Zličín), P. Červenka, Mbah (oba Třeboradice), Doležal, Jiránek (oba Radotín), Nevařil, Ptáček (oba Královice), Šulc, Zilvar (oba Uhelné sklady), M. Blažek (Motorlet B), D. Jarolím (Újezd nad Lesy), D. Kolář (Přední Kopanina), Cabaňa (Viktoria Žižkov B), Kadlčík (Hostivař)

1 – Kúdela, Provod, Traoré, Zmrhal (všichni Slavia), Aguiar, Zelený (oba Slavia, oba gól v Mol Cupu), L. Hůlka, J. Rada (oba Bohemians 1905), Jindřišek (Bohemians 1905, gól v Mol Cupu), Costa Nhamoinesu, Hancko (oba Sparta), Gebert, Daniel Kozel, V. Mareš (všichni Vyšehrad, všichni gól v Mol Cupu), Kozma (Dukla), Ayong, Dancák (oba Dukla, oba gól v Mol Cupu), Opluštil (Viktoria Žižkov), Dudl, Flak, Karabec, Karlsson, Mareček, Patrák, Pulkrab, Šimáček, Vácha (všichni Sparta B), Dao (Sparta B, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Bederka, Begič, Buneš, Schumacher, Vala, Vondra (všichni Bohemians 1905 B), Ogiomade (Bohemians 1905 B, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Bezdička, Kim, Kovernikov, David Kozel, Veniger, Vyleta (všichni Dukla B), M. Hovorka, Kuchař, Pouzar, Uvíra (všichni Loko Vltavín), Valíček (Loko Vltavín, gól v Mol Cupu), Badocha, Soběslav (oba Motorlet), Sodoma (Motorlet, gól v Mol Cupu), Čepelák, Suk (oba Motorlet, oba rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Baluta, Hošek, Vincour, Zinhasovič (všichni Slavia B), Čácha, Eliáš (oba Admira), Fric (Admira, rozhodující penalta v rozstřelu v ČFL), Majer (Admira, gól v Mol Cupu), J. Junek, Macek, Štohanzl (všichni Aritma), Pivrnec, Roub (oba Aritma, oba rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Beneš (Aritma, gól v Mol Cupu), Dvořák, Holeček (Meteor), T. Rada, Sůra (oba Meteor, oba rozhodující penalta v rozstřelu v divizi), Brezina, Brož, R. Hanzlík, Kristen, Krob, Matěj Vondrka, Zezula (všichni Podolí), Filip, Hamouz, Hauer, J. Hůlka, Kraus, Matěj Podzemský, Svoboda, Václavík (všichni Motorlet B), M. Krivosheev, Kubík, Pokorný, D. Souček, Šlegl (všichni Vyšehrad B), De Oliveira, Faigl, Falcon, Lanc, V. Souček (všichni Viktoria Žižkov B), D. Hájek, Jíra, Stýblo, Šilhavý, Šindelář, Valoušek (všichni Zličín), Boubín, Černý, Mucha, Špaček (všichni Hostivař), Havlín, A. Krivosheev, Potměšil, Sedláček, Votava (všichni Královice), Koc, Kocourek, Koubek, Sainer (všichni Uhelné sklady), Flaks, R. Huleš, Martin Podzemský (všichni Přední Kopanina), Inneman, R. Mašek, Solař (všichni Dukla JM), Klír, Ráža, Votřel (všichni Kolovraty), Chumlen, Polák (oba Újezd nad Lesy), Nessoumou, Záruba (oba Admira B), Jan Novák, Vrabec (oba Újezd Praha 4), Kabyl (Třeboradice).

Pražský brankář (vychytané nuly)

10 – Kolář (Slavia)

6 – Koblenc (Loko Vltavín, 1 v Mol Cupu)

5 – Švenger (Viktoria Žižkov)

4 – Hruška (Dukla), Stareček (Aritma), Toma (Meteor, z toho 1 v Mol Cupu)

3 – Heča, Nita (oba Sparta), Valeš (Bohemians 1905, z toho 1 za B-tým v ČFL), Soukup (Viktoria Žižkov, všechny 3 v Mol Cupu), Šrámek (Admira, 1 za B-tým v přeboru), Bojčuk (Újezd Praha 4)

2 – Lé Giang (Bohemians 1905, z toho 1 za B-tým v ČFL), Markovič (Slavia, z toho 1 v Mol Cupu), Otáhal (Vyšehrad, z toho 1 v Mol Cupu), Dočekal (Vyšehrad, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), F. Rada (Dukla, obě v Mol Cupu), K. Hrubeš, Janáček (oba Motorlet), Čtvrtečka (Sparta B), Kouba (Bohemians 1905 B), Jungr (Admira, 1 v Mol Cupu a 1 za B-tým v přeboru), J. Blažek (Újezd nad Lesy), Hubínek (Královice), Krch (Třeboradice), Mačí (Přední Kopanina), Tlustý (Dukla JM), Velek (Motorlet B)

1 – Fryšták (Bohemians 1905), F. Rada (Dukla), Kotek (Sparta B), Mihálek (Motorlet), Sirotník (Slavia B), Štorc (Loko Vltavín), M. Babka (Vyšehrad B), Cingel (Admira B), Jeřábek (Královice), P. Mareš (Zličín), Pecho (Újezd nad Lesy), T. Procházka (Kolovraty), Saladiak (Radotín), Strazzer (Hostivař), Švarc (Přední Kopanina), Michal Vondrka (Podolí), Zýta (Motorlet B).