Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Tři parádní dalekonosné rány, třináct branek z Třeboradic i osm gólů Královic. Podívejte se!
31.10.2019

VIDEO: Tři parádní dalekonosné rány, třináct branek z Třeboradic i osm gólů Královic. Podívejte se!

Dvanácté kolo Pražská teplárenská přeboru hrané částečně i ve sváteční pondělí přineslo hned několik zajímavých výsledků a řadu krásných branek.

Nejvíce gólů bylo vidění v bláznivém utkání v Třeboradicích, kde domácí celek zdolal rezervu Viktorii Žižkov poměrem 10:3. Velkou kanonádu začal ve druhé minutě Kadlec a za dalších dvacet minut už měli hráči Třeboradic pětibrankový náskok. Do poločasu se pak trefili ještě dvakrát. Hostující fotbalisté se však nevzdali a třemi góly v řadě stáhli propastnou ztrátu. Stíhající jízda tím však skončila. Třeboradice udeřily vzápětí totiž také třikrát. Hattrickem přispěli k vysoké výhře Viktorin a Kadlec. Za zmínku stojí i pěkná dalekonosná trefa Petra.

Ještě z větší dálky se prosadil na hřišti Slavoje Podolí Ondřej Kotlík. Jeho Dukla Jižní Město si zde došla k jasné výhře 5:0 a on sám přispěl dvěma slepenými trefami z 63. a 65 minuty. Právě při té druhé natáhl ke střele u postranní čáry jen pár metrů za půlicí čárou a zaskočil brankáře domácího Podolí.

A do třetice všeho dobrého - rozhodující trefa Vašuta z 89. minuty v duelu Kolovrat a Zličína. Zličínský kanonýr dal v utkání všechny branky, jednu z nich ovšem do vlastní sítě. O důležité výhře svého týmu rozhodl v posledních momentech zápasu, když z pořádně dálky poslal poskakující míč o břevno za záda brankáře.

Diváci se určitě nenudili ani v Královicích, kde domácí Sokol nadělil Hostivaři osmibrankový příděl. Hattrickem přispěl Sus, dvěma góly Formáček.

Po nepovedeném úvodu sezony se do formy dostala i Přední Kopanina. Po výhře 2:0 nad Olympií Radotín, která tak prodlužuje sérii bez bodu na sedm zápasů, se posunula už na šesté místo. Do listiny střelců se zapsal v první půli Hák, v té druhé nejlepší kanonýr soutěže Urban.

V souboji rezervních celků Slavoje Vyšehrad a Motorletu byl úspěšnější domácí výběr Vyšehradu. Po dvou brankách z první pětačtyřicetiminutovky a proměněné penaltě ze 73. minutě už měl pohodlný náskok. Výsledek na konečných 3:1 korigoval až devět minut před koncem kapitán Motorletu Lukič.

Stejným výsledkem skončil i pondělní duel Admiry B a Uhelných skladů. Hostující hráči Uhelných skladů díky brance Klána ze závěru prvního dějství o pauze vedli, domácí tým však třemi přesnými trefami v druhém poločase otočil skóre utkání a připsal si všechny tři body.

Ve druhém pondělním utkání se střetly dva Újezdy. Před více než dvěma stovkami diváků byl po trefách Waltera a Pešíra úspěšnější hostující Újezd Praha 4, který se tak drží v tabulce na první příčce.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí druhý gól z utkání Slavoj Podolí – Dukla Jižní Město (0:5).



Fotografie

Související články