Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Krásný gól z půlky i střelecká galapředstavení Gračka a Rossmanna. Podívejte se!
24.10.2019

VIDEO: Krásný gól z půlky i střelecká galapředstavení Gračka a Rossmanna. Podívejte se!

Po menším gólovém půstu z minulého víkendu přinesly zápasy Pražská teplárenská přeboru opět pořádnou nálož branek. V každém utkání padly minimálně tři góly. V šesti z nich dokonce diváci viděli pět a více přesných tref.

Na čele tabulky se osamostatnil Újezd Praha 4, který na domácí půdě deklasoval Třeboradice 5:0. Rezerva Admiry B totiž zaváhala na hřišti Zličína. Zde už ve třetí minutě otevřel skóre akrobatickým kopem Dominik Vašut. V samém závěru poločasu sice Admira srovnala, ale outsider před vlastními fanoušky zabojoval a nakonec zvítězil 4:2.

Na třetím místě je zatím nejlepší ze všech nováčků Újezd nad Lesy. Ten nadělil nepopulárního „bůra“ Uhelným skladům. O svém vítězství rozhodl prakticky už v prvním poločase, v němž se dokázal prosadit hned třikrát. Za zmínku určitě stojí pěkně sehraný signál z rohového kopu, na jehož konci byl David Jarolím.

Nejtěsnějším rozdílem skončil duel Královic a rezervy Slavoje Vyšehrad. Královice udělily soupeři lekci z efektivity, když po brance Vyšehradu otočily skóre trefami Kalivody a Suse z rychlých protiútoků.

Hostivař a Kolovraty měly v posledních dnech velice těžký program, protože týmy proti sobě dohrávaly 9. kolo. Branky z tohoto zápasu naleznete rovněž v sestřihu. Úspěšnější byla ve vyrovnaném utkání domácí Hostivař, která ovšem na povedený výsledek nedokázala o víkendu navázat proti zvedající se Přední Kopanině. Ta v čele s nejlepším střelcem soutěže Urbanem získala svou první venkovní výhru (4:2).

Na rozdíl od Hostivaře, Kolovraty o víkendu uspěly. Duklu Jižní Město porazily poměrem 4:2. Hlavní hvězdou utkání byl Michal Gračko, jenž nasázel všechny branky svého týmu. K jedné mu ovšem pomohla hodně výrazná teč obránce.

Čtyři trefy v jednom utkání zaznamenal v 11. kole i Tomáš Rossmann z Motorletu B. Jeho tým v duelu s rezervou Viktorie Žižkov sice nejprve prohrával, ale i díky dvěma penaltám skóre otočil jasně ve svůj prospěch. Za Žižkov korigoval stav na konečných 2:5 přízemním přímým volným kopem Souček.

Nejkrásnější branku kola má na svědomí Martin Brož ze Slavoje Podolí. Ten se v souboji s Olympií Radotín nejprve ve 23. minutě trefil z penalty a o deset minut později natáhl přesně na půli hřiště k obdivuhodné dalekonosné střele, s níž překvapil brankáře soupeře. Radotín inkasoval v utkání ještě dvakrát a nedokázal tak odvrátit šestou porážku v řadě, po které klesl na dno tabulky.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz.



Fotografie

Související články