Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Hattrick Urbana z Kopaniny a šestigólová přestřelka na Admiře. Podívejte se!
17.10.2019

VIDEO: Hattrick Urbana z Kopaniny a šestigólová přestřelka na Admiře. Podívejte se!

Desáté kolo Pražská teplárenská přeboru nepřineslo žádnou velkou gólovou smršť a ani v tabulce se nekonala velká rošáda. Na čele zůstává se stejným počtem bodů Admira B a Újezd Praha 4, zatímco na chvostu tabulky je stále Zličín.

Nejvíce branek mohli diváci za slunečného počasí vidět v neděli na stadionu Admiry, kam zavítala Dukla Jižní Město. Ta po první půli vedla, když jednou skórovala po dlouhém autu a jednou zužitkovala rohový kop. Domácí tým v úvodu druhé půle snížil, ale kapitán Dukly Kotlík svým druhým gólem zanedlouho obnovil dvoubrankové vedení hostujícího týmu. Rezerva Admiry ovšem v závěru zabrala. V 85. minutě proměnil penaltu Pelikán a vyrovnávací gól dal minutu před koncem Michálek. Na čele tabulky se tedy nic neměnilo, jelikož v sobotu remizoval Újezd Praha 4 s Motorletem B 1:1.

Ve zbylých šesti utkáních uspěly domácí týmy. Nejvyšší výhru z nich zaznamenala zvedající se Přední Kopanina, která na svém hřišti hostila Sokol Královice. Hlavní hvězdou se stal jediný střelec utkání a kapitán domácích Daniel Urban, který nasázel hattrick. Se třinácti brankami také poodskočil na čele tabulky střelců.

Tři branky před vlastními diváky vstřelil i Slavoj Podolí. Do sítě Hostivaře se nejdříve v 18. minutě trefil z dorážky Zezula a jen o pár sekund později z rohu zvyšoval Jeník. Ten poté po půl hodině hry po rychlém protiútoku skóroval už na 3:0. Náskok domácích korigoval pouze ve 40. minutě po povedené sólové akci Turek.

Zatímco v Podolí padaly branky jen v první půli, na Vyšehradě tomu bylo přesně naopak. V zápase tamní rezervy s Viktorií Žižkov B vsítil první gól až v 77. minutě z penalty Alexandr. Vítězství pak ještě o deset minut později pojistil pěkně zakrouceným přímým volným kopem Žežulka.

Dvě branky po přestávce rozhodly i o výhře Třeboradic nad Uhelnými sklady. Nejprve se v 61. minutě prosadil z dlouhého autu Kadlec a o dvacet minut později poté dotlačil do sítě druhý gól Viktorin.

Výsledkem 2:0 skončil i souboj Kolovrat a Olympie Radotín, v němž se domácí celek ujal vedení už v 5. minutě, když po povedené kombinační akci zakončoval do prázdné branky Bláha. Na začátku druhé půle poté trápící se Radotín inkasoval lehce sporný a nešťastný druhý gól po zblokovaném výkopu brankáře.

Podobně inkasoval i Újezd nad Lesy v zápase se Zličínem. Tentokrát ale o platnosti nebylo vůbec žádných pochyb a duel dvou nováčku to ve druhé půli pořádně zdramatizovalo. Újezd, který je na tom v tabulce podstatně lépe, nakonec získal tři body. Rozhodující gól dal Ervin Kuč.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technických důvodů chybí góly z utkání Motorlet B – Újezd Praha 4 (1:1).



Fotografie

Související články