Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Bleskový gól na Zličíně i šest branek na Uhelných skladech. Podívejte se!
10.10.2019

VIDEO: Bleskový gól na Zličíně i šest branek na Uhelných skladech. Podívejte se!

V chladném a deštivém počasí při devátém kole Pražská teplárenská přeboru potěšily otužilé a vytrvalé diváky v každém utkání vždy alespoň tři góly. Zápas mezi Hostivaří a Kolovraty se však právě kvůli nešvarům počasí na promáčeném trávníku nemohl odehrát.

Nejvíce branek padlo hned v páteční předehrávce mezi Uhelnými sklady a Motorletem B. Domácí tým se už v šesté minutě ujal vedení, jenže rezerva třetiligového celku pěti góly zápas otočila jasně ve svůj prospěch. Dvakrát se za ni trefil Hrabina.

Dva přesné zásahy zaznamenal v devátém kole i Patrik Tomaides z Újezdu Praha 4. Jeho branky rozhodly o těsné výhře úřadujícího mistra nad béčkem Viktorie Žižkov, za kterou se prosadil střelec Hejný.

Újezd Praha 4 ale i nadále zůstává na druhém místě, jelikož uspěla i první Admira B. Ta také zvítězila poměrem 2:1. Díky dvěma gólům z poslední čtvrthodiny otočila utkání na hřišti Olympie Radotín, jež se po vydařeném startu do sezony potýká s menší výsledkovou krizí.

Radotín má nyní devět bodů stejně jako Dukla Jižní Město, která se herně i výsledkově zvedá. Na domácí půdě zvítězila nad Újezdem nad Lesy 3:1. Za hostující tým snižoval bývalý reprezentant David Jarolím.

Právě kvůli výhře Jižního Města na poslední příčku klesl Zličín. Ten vstoupil dobře do utkání s Třeboradicemi, když už po několika vteřinách vedl, a svůj náskok navíc ještě zanedlouho zvýšil. Soupeř však hlavně ve druhé půli prokázal velkou kvalitu a zápas nakonec skončil remízou 2:2.

Velice přesvědčivý výkon předvedly v devátém kole Královice. Po první půli měly díky podařeným hlavičkám Havlína a Votavy nad Slavojem Podolí dvoubrankový náskok, jenž ještě zdvojnásobily v závěru utkání z dobře zakončených brejkových situací.

Po třech prohrách v řadě se konečně zadařilo Přední Kopanině, která na domácím stadionu přivítala rezervu Slavoje Vyšehrad. Do kabin šli hráči za vyrovnaného stavu 1:1, avšak jen pár minut po poločase dala Kopanina dva rychlé góly za sebou a převzala nad zápasem kontrolu. Z penalty se nejdříve trefil Daniel Kolář a o dvě minuty později zvyšoval na 3:1 Daniel Urban. Nejlepší střelec uplynulé sezony pak po pěkné sólové akci dal i druhý gól v utkání a v tabulce střelců se dělí o první místo s Hejným ze Žižkova B.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz.



Související články