Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Gólové hody v Třeboradicích a několik krásných dalekonosných střel. Podívejte se!
03.10.2019

VIDEO: Gólové hody v Třeboradicích a několik krásných dalekonosných střel. Podívejte se!

Osmé kolo Pražská teplárenská přeboru přineslo spoustu branek i mnoho změn v tabulce. Po kanonádě na domácím hřišti se do čela vyhoupla rezerva Admiry a nováček Újezd nad Lesy poskočil po vysoké výhře nad Radotínem 5:0 už na čtvrté místo.

Nejvíce gólů bylo k vidění na hřišti Třeboradic, kam přijela poslední Dukla Jižní Město. Ta chtěla navázat na vysokou výhru z minulého kola - a po prvním poločase dokonce vedla 1:0. Třeboradice ale zápas během chvilky otočily: v 53. minutě srovnal Kabyl a už o pár sekund později vymetl parádní pumelicí šibenici Hájek. Domácí hráči nakonec i s přispěním dvou proměněných penalt v závěru utkání zvítězili 5:2.

O bod před Duklou JM zůstává Zličín, který prohrál těsně s Motorletem B, a také překvapivě Přední Kopanina. Ta prožívá nečekaně špatný úvod sezony, což se potvrdilo i v duelu se Slavojem Podolí. Výběr trenéra Votta i s Danielem Kolářem v sestavě prohrál 1:3. Za domácí Podolí se trefil dvakrát kapitán Jůzek.

Na opačném konci tabulky zaváhal úřadující mistr Újezd Praha 4, který si tak překazil dlouhou sérii bez prohry. Po zajímavé první půli prohrávali hráči Újezdu proti Slavoji Vyšehrad B 1:3, ve druhém dějství už skóre pouze korigoval na konečných 3:2 krásnou trefou z rohu vápna Běhounek.

Tento výsledek umožnil rezervě Admiry převzít první příčku v tabulce, když na domácí půdě jasně deklasovala Hostivař 5:0. Dvěma pěknými góly k tomu pomohl Panýrek.

Stejným výsledkem skončilo i střetnutí Újezdu nad Lesy a Olympie Radotín. Na rozdíl od Admiry se hráčům Újezdu nad Lesy dařilo střelecky hlavně v prvním poločase, kdy se dvakrát trefil Snop a další branky přidal Křivánek s Kučem. Se čtrnácti body se jim na čtvrtém místě daří nejlépe ze všech nováčků, na první Admiru B ztrácí pouze tři body.

V osmém kole bodovaly jen dva hostující celky. Královice zvítězily na hřišti Kolovrat přesvědčivě 4:1, když jediný gól soupeři prakticky daroval velkou chybou brankář, a na cestách se zadařilo i Uhelným skladům. Ty zdolaly poměrem 3:1 rezervu Viktorie Žižkov, za kterou snižoval povedenou razantní střelou z dálky Lanc.

Podívejte se na sestřih gólových okamžiků z uplynulého víkendu, který je vyroben ze záběrů klubových kamer. Ty přenáší zápasy živě na serveru tvcom.cz. Z technický důvodů chybí branka ze zápasu Motorlet B – Zličín (1:0).



Fotografie

Související články